Opiskelijatöihin.fi

Fokus

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
5.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Joensuu 80110, Joensuu

Lisätietoja antaa
Sonja Lindh, sonja.lindh@clevry.com

Sales Manager, kokoaikainen, Fokus, etätyö

Työtehtävän kuvaus Oletko kiinnostunut työstä B2B-myynnin parissa? Löytyykö sinulta tavoitteellista ja rohkeaa asennetta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Sales Manager!

Etsimme sinua
Me Clevryllä etsimme Fokukselle innokasta ja kunnianhimoista Sales Manageria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan asiakasyritykselle. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, soveltuvan henkilön löydyttyä. Työ on 100% etätyötä.

Mistä tässä tehtävässä on kyse?
Sales Managerin tehtävässä vastaat nettisivujen myynnistä puhelimen välityksellä eri toimialojen PK-yrityksille. Vastaat koko myyntiprosessista aina uusasiakashankinnasta kauppojen klousaamiseen ja laskutukseen saakka. Tehtävään sisältyy omien asiakastilausten ja asiakassuhteiden hoitamista. Kannustavan provisiomallin ansiosta pystyt vaikuttamaan ansioihisi omalla aktiivisella työskentelylläsi. Roolissa menestyy tavoitteellisesta työskentelystä motivoituva, kunnianhimoinen myyjä!

Fokus

Fokus on nopeasti kasvava digitoimisto ja teknologiayritys Helsingissä. Yrityksen palveluvalikoimiin kuuluu verkkosivujen ja verkkokauppojen toteuttaminen, sekä niiden ylläpito ja niihin liittyvät lisäpalvelut. Fokus tarjoaa mielenkiintoisen työpaikan digipalveluiden parissa, jossa on mahdollisuus kehittyä omalla uralla. Tutustu tarkemmin yritykseen osoitteesta: https://fokusdigitoimisto.fi


Pääasialliset tehtävät
- Nettisivujen myynti puhelimitse yrityksille
- Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja asiakassuhteiden hoito
- Pienten ja helppojen muutosten tekeminen nettisivuihin sivuston hallintaohjelmalla

Odotamme sinulta
- Noin vuoden verran kokemusta myynnistä ja/tai uusasiakashankinnasta. B2B-myyntitausta katsotaan eduksi
- Tavoitteellista ja aktiivista otetta myyntityöhön
- Vahvoja vuorovaikutustaitoja ja rohkeutta soittaa asiakkaille
- Halua kehittyä ja oppia myynnin ammattilaiseksi
- Hyvää suomen kielen taitoa, englannin ja ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle
- Mahdollisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi kasvuyrityksessä
- Kiinteän pohjapalkan 2000€/kk + provisiomallin, jolla pystyt vaikuttamaan palkkaasi. Menestyneimmät myyjät tienaavat keskimäärin jopa kaksinkertaisen summan pohjapalkkaansa nähden
- Modernit työkalut tukemaan myyntiä
- 100% etätyön
- Urakehitysmahdollisuudet edetä esimerkiksi tiimivetäjäksi
- Työterveyshuolto ja kuntosalijäsenyys koeajan jälkeen


Kiinnostuitko? Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme jo hakuajan sisällä potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.2.2023, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Recruitment Manager Sonja Lindh (sonja.lindh@clevry.com).

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan sähköpostitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kauttamme hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Clevrystä
Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!

Hae täältä:
https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/313617?hsLang=fi
Www

https://www.clevry.com/fi/avoimet-tyopaikat/313617?hsLang=fi

Jaa ilmoitus