Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
18.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Avoin 70100, Kuopio

Lisätietoja antaa
Heidi Olkkola / krs02@academicwork.fi

Sähkösuunnittelija, Elcoline Construction Oy

Työtehtävän kuvaus Asiakkaamme Elcoline Construction etsii joukkoonsa sähkösuunnittelijaa. Työssä pääset laittamaan itsesi likoon monipuolisen sähkösuunnittelun parissa, sillä yritys tuottaa kaikki vaiheet aina suunnittelusta valmistamiseen asti. Jos siis haluat kasvaa sähkösuunnittelun ammattilaiseksi, hae paikkaa jo tänään - täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus
Elcolinella pääset näkemään kaikki sähkösuunnittelun ja toteutuksen vaiheet ja oppimaan rennossa ja huumorintajuisessa työporukassa. Sähkösuunnittelijana pääset suunnittelemaan siirtokelpoisten rakennusten sähköratkaisuja ja mahdollistamaan niiden toteutuksen. Työskennellä voit tarvittaessa mistä päin Suomea tahansa, mutta ihanteellisin työpiste sijaitsee Kuopiossa.

Tarjoamme
- Mahdollisuuden kasvaa sähkösuunnittelun ammattilaisena
- Vastuuta ja itsenäisyyttä
- Huumorintajuisen työporukan
- 100 % etätyömahdollisuuden
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä
- Sähkösuunnittelu alusta loppuun asti (tasokuvat, keskuskuvat,...)
- Materiaalihankintojen suunnittelu
- Tarvittaessa myös sähköasennuksiin osallistuminen

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähköinsinööri
- Kokemusta AutoCADin tai muun sähkösuunnitteluohjelmiston käytöstä ja sujuvat MS Office -taidot
- Eduksi katsotaan kokemus sähköasennuksesta
- Sujuva suomen kielen taito

Työntekijänä olet
- Ratkaisukeskeinen
- Oma-aloitteinen ja itsenäinen
- Joustava
- Tiimipelaaja

Muuta tietoa
- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
- Sijainti: Etätyö tai mahdollisuus työskennellä useasta toimipisteestä käsin (esim. Kuopio, Varkaus, Kouvola, Oulu, Raahe, Tampere, Helsinki)
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Elcoline Construction Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Elcoline Construction Oy on Elcoline Group -konserniin kuuluva, noin 25 henkeä työllistävä tytäryritys, joka on perustettu vuonna 2012. Yrityksen toimiala on urakointi- ja kunnossapito ja yrityksen pääasiakkaita rakennusteollisuuden yritykset. Elcoline Construction Oy:n liiketoiminta keskittyy LVISAK- (Lämpö, Vesi, Ilma, Sähkö, Automaatio, Kylmälaitteet) ja rakentamispalveluihin, sisältäen suunnittelu-, asennus, huolto ja kunnossapitopalvelut. Lue lisää täältä: https://elcoline.fi/
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/sahkosuunnittelija-elcoline-construction-oy/15087788

Jaa ilmoitus