Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Insplan Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 16.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
16.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Mannerheiminkatu 7 06100, Porvoo

Lisätietoja antaa
Mirjam Kekäläinen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn04@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15087577

Jr. Suunnittelija (tietoliikenneverkot), Insplan Oy, koko Suomi

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt valtakunnallisesti toimivalle asiakasyrityksellemme Insplan Oy:lle kasvun myötä vahvistusta heidän Telecom-osastolleen suunnittelijaa tietoliikenneverkkojen pariin. Tässä tehtävässä tulet toimimaan suunnittelijana monipuolisissa projekteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta työkokemusta tietoliikenneverkkojen suunnittelusta. Haemme tekijöitä ympäri Suomea - voit työskennellä etänä tai lähimmältä toimipisteeltä, joita löytyy useasta sijainnista. Lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!

Kuvaus

Haemme kuituverkon suunnittelijoita, joilla on jo kokemusta alalta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä pääset osallistumaan suunnitteluun sekä järjestelmätasolla, että maastossa. Työnkuvaan kuuluu jonkin verran matkustamista sekä asiakaskohtaamisia, joten matkustusvalmius ja hyvä kommunikointikyky eri sidosryhmien kanssa on eduksi. Etsimme tiimipelaajaa, joka työskentelee onnistuneesti myös itsenäisesti.

Tarjoamme

- Toimivat ja nykyaikaiset työkalut
- Innostavan työilmapiirin
- Mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä
- Työpaikan, jossa tuetaan osaamisen kasvattamista sekä urakehitystä
- Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä

- Tietoliikenneverkkojen suunnittelu
- Työmaakäynnit
- Työskentely erilaisissa projekteissa

Etsimällämme henkilöllä on

- Kokemusta tietoliikenneverkkojen suunnittelusta
- Kokemusta KeyComin käytöstä
- Sujuva Suomen kielen osaaminen
- B-ajokortti

Katsomme eduksi tietoliikennealan koulutuksen sekä matkustusvalmiuden Suomen sisällä.

Työntekijänä olet

- Yhteistyökykyinen
- Omatoiminen

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Vakituinen
- Sijainti: Koko Suomen alue riippuen valittavan henkilön
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Insplan Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Insplan on vuonna 2015 perustettu yritys, jonka missio on luoda Suomeen kestävä energia- ja tietoliikenneinfra. Insplan ylläpitää tämän yhteiskunnallisesti kriittisen järjestelmän toimivuutta laadukkailla sähkö-, tietoliikenne- ja valaistusverkkojen asiantuntijapalveluilla. Laaja-alainen osaaminen kattaa verkkojen elinkaaren täydellisesti aina suunnittelusta rakennuttamiseen, kunnonhallintaan ja projektinjohtoon. Insplan on toteuttanut asiakkaidensa kanssa valtakunnallisesti erilaisia projekteja, joiden ytimessä on kestävä ja toimiva Suomi.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/jr-suunnittelija-tietoliikenneverkot-insplan-oy-koko-suomi/15087577

Jaa ilmoitus