Opiskelijatöihin.fi

Turula Engineering Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Touko-kesäkuussa / sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
25.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Kuvernöörinkatu 2 83500, Outokumpu

Lisätietoja antaa
Petra Nurmi-Ristola 0400609639

Kesätyö osto-, työnjohto-, projektinhoito- ja/tai laatutehtäviin Outokumpuun

Työtehtävän kuvaus Tuletko meille kesätyöntekijäksi
- Ostotiimiin
- Tuotannon tiiminvetäjäksi
- Projektinhoitoon tai
- Laatutiimiin?


Osaamisesi, koulutuksesi ja kiinnostuksesi vaikuttaa siihen, työskentelisitkö yhdellä osastolla vai rakennettaisiinko sinulle monipuolinen kesätyöpaketti, joka sisältää tehtäviä useammasta yllä mainitusta osastosta. Mielenkiintoinen ja vaihteleva kesätyö, eikös?

Mitä eri osastoilla pääsisit tekemään?
-OSTOTIIMISSÄ teet tavaroiden ja palvelujen hankintaa sekä tarjouspyyntöjä ja ostotilauksia. Työhön kuuluu myös toimitusaikavalvontaa, dokumenttien hallintaa ja laskujen tarkastusta. Olet yhteyksissä suomalaisten ja ulkomaisten tavaran ja palveluiden toimittajien kanssa.

-TUOTANNON TIIMINVETÄJÄNÄ eli työnjohtajana liikut sujuvasti eri osastoillamme, joita ovat koneistus-, hitsaus-, pintakäsittely- ja asennusosastot sekä varasto. Tehtävässä autat tuotannon pyöriä pyörimään aikataulussaan. Tavoitteesi on, että tuote liikkuu työvaiheelta ja osastolta seuraavalle sujuvasti ilman, että seuraava osasto joutuu odottamaan. Lisäksi ehdottomasti tärkeimpiä tehtäviäsi on seurata, että työt tehdään turvallisesti ja kehittää siten konepajamme työturvallisuutta. Turulassa jokapäiväinen ykköstavoite on, että joka iikka lähtee töistä terveenä kotiin.

-PROJEKTINHOIDON KESÄTYÖNTEKIJÄNÄ määrittelet materiaalitarpeita Monitor-tuotannonohjausjärjestelmään ja teet työvaiheistuksia. Lisäksi teet toimitusten pakkaussuunnittelua.

-LAATUTIIMISSÄ käsittelet sekä sisäisiä poikkeamia että myös toimittajapoikkeamia ja käynnistät tarvittavat toimenpiteet, jotta poikkeamia ei jatkossa syntyisi. Teet tuotetarkastuksia, jotka ovat tärkeä osa oman toimintamme laadun valvontaa ja kehitystä.

Kesätyöntekijänämme työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden Turulalaisten kanssa. Oli tehtäväsi millä osastolla tahansa, työsi tulee linkittymään Turulan muihin toimintoihin ja henkilöihin. Etenkin tuotannon tiiminvetäjänä suuri osa päivästäsi kuluu päivittäisjohtamisessa tuotannon työntekijöiden kanssa. Myös muissa tehtävissä pääset näkemään, miten oma työsi linkittyy tuotantomme seuraaviin vaiheisiin. Näin ollen mukavat työkaverit Turulassa tulevat sinulle tutuiksi. Kaikki me autamme mielellämme.

Projektinhoidossa ja laatutiimissä kesätyötä ei riitä täyden työviikon verran. Niinpä mikäli olet kiinnostunut projektinhoidon tai laatutiimin kesätyöstä, kerrothan minkä muiden osastojen kesätyöstä olisit lisäksi kiinnostunut tai mihin osaamisesi olisi nappivalinta. Aikamoinen kesätyö- ja kokemuspaketti tarjolla!

Kaikissa tehtävissä tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Kesätyösi aikana käytät Monitor tuotannonohjausjärjestelmää sekä Exceliä, Wordia ja muita O365-ohjelmia. Laatutiimin tehtävässä käytät myös Kiwa Impact-ohjelmaa.

Olet sopiva näihin kesätöihin, mikäli amk-opintosi tai muut vastaavat opinnot, ovat jo loppusuoralla.

Joko kuulet konepajan kutsun?
Hakemukset osoitteeseen jobapplication@turula.fi

Lisätietoja tehtävistä antavat:
Oston kesätyö: Juha Kukkonen
juha.kukkonen@turula.fi
0405732129

Tuotannon tiiminvetäjän kesätyö: Pekka Raiski
pekka.raiski@turula.fi
0405182269

Projektinhoidon kesätyö: Hannu Savolainen
hannu.savolainen@turula.fi
0408644846

Laatutiimin kesätyö: Marko Hyvärinen
marko.hyvarinen@turula.fi
0406741030

jobapplication@turula.fi

Turulan Facebook-sivu: www.facebook.com/Turulaengineering⁠
Turulan LinkedIn-sivu: www.linkedin.com/company/80370197/admin/⁠

Avoimet työpaikat - Henkilöasiakkaat - Työmarkkinatori (tyomarkkinatori.fi)

Muutama sana meistä:
Turula Engineering Oy on konepaja Outokummussa. Olemme keskiraskas konepaja, jossa valmistamme tuotantolinjojen osakokonaisuuksia, koneita, komponentteja sekä varaosia asiakkaidemme toiveiden ja vaatimusten mukaan. Liikevaihtomme on reilut 30 miljoonaa euroa vuodessa. Olemme toimineet Outokummussa jo yli 40 vuoden ajan. Olemme osa Arginta Engineering-konsernia.
Www

https://turula.fi/

Jaa ilmoitus