Opiskelijatöihin.fi

9lives Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.3.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
TES, sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Teollisuuskatu 1 70620, Kuopio

Lisätietoja antaa
Eemeli Ek, p. 044 749 6552

Hoitaja tai alan opiskelija kotihoitoon kesätyöhön

Työtehtävän kuvaus Tuntuuko tämä kutsumusammatilta joka hetki? Ei meistäkään. Ollaan ihan rehellisiä. Työmme ei ole aina helppoa, ei todellakaan. Usein meitä väsyttää ja ketuttaa. Itkettää ja tuskastuttaa. Työmme on onneksi myös täynnä naurua, onnistumisen iloa, hyvää yhteishenkeä ja keskinäistä kunnioitusta. Me emme vain auta muita, vaan meistä pidetään aidosti huolta.

HAEMME LÄHIHOITAJIA, SAIRAANHOITAJIA TAI ALAN OPISKELIJOITA KUOPION KOTIHOITOON KESÄTÖIHIN 2023

Hei sinä valmis lähihoitaja tai alan opiskelija! Nyt on aika kääntää katseet jo kesään talven pimeydestä. Tulisitko sinä viettämään kesän kanssamme? Meillä 9Livesillä on tarjota sinulle eri pituisia sijaisuuksia kesäksi rennossa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Saat kotihoidosta laajan opin tulevaan, sillä pääset näkemään erilaisten sairauksien hoitoa asiakkaiden kotona sekä kohtaamaan eri-ikäisiä asiakkaita. Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset kehittymään ammattilaisena.

Millaista työ meillä on?
Aloittaessasi työt meillä pääset kokeneen hoitajan kanssa kentälle. Perehdytysvuoroja on tarjolla sen verran, että koet olevasi valmis kohtaamaan asiakkaat itsenäisesti, mutta tuki on kuitenkin aina vain puhelinsoiton päässä. Päivä alkaa toimipisteeltämme Siikalahdesta, josta siirryt autollamme päivän asiakaskäynneille Kuopion alueelle. Toivomme, että pystyt työskentelemään sekä aamu- että iltavuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Kesästä on kuitenkin hyvä päästä nauttimaan myös vapaa-aikana, joten arvostamme myös työvuorotoiveitasi.

Työpäivien pääpaino on kunkin asiakkaan henkilökohtaisesta huolenpidosta ja hyvinvoinnista huolehtiminen. Asiakkaillamme saattaa olla erilaisia sairauksia kuten esimerkiksi muistisairaus, diabetes tai sydän- ja verisuonisairauksia, joten hoitajana pääset käyttämään ammattitaitoasi ihmisten hoitamisessa ja näin tukemaan asiakkaidemme kotona asumista.

Mitä me tarjoamme?
Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen palkkaluokan G20 mukaisen peruspalkan erilaisine lisineen, etuja omista tuotteistamme ja alennuksia yhteistyökumppaneiltamme.

Mutta mikä tärkeintä, haluamme tarjota sinulle alan parhaan työpaikan ja itsenäisen työn ohella tukea ja turvaa tuovan työyhteisön. Vahva tahtotilamme on olla Suomen paras hoitoalan työnantaja ja teemme sen eteen töitä joka päivä. Toivomme, että liityt joukkoomme tekemään tavoitteestamme totta!

Työssä tarvitaan
- Sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja (Opiskelijalla tulee olla opinnoistaan suoritettuna 90 op / osp)
- Tartuntatautilain 48 § mukaista suojaa
- B-ajokorttia ja ajotaitoa
- Hyvää suomen kielen taitoa

Lisäksi arvostamme
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja halua kohdata asiakkaat yksilöinä
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Kuntouttavaa työotetta

Sinustako ysiläinen? Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian ja olemme sinuun yhteydessä! Meistä lisää kertoo sairaanhoitaja Eemeli Ek, p. 044 749 6552 tai eemeli.ek@9lives.fi.
Www

https://tyopaikat.9lives.fi/jobs/2263209-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija-kotihoitoon

Jaa ilmoitus