Opiskelijatöihin.fi

Ropo Capital

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 7 70600, Kuopio

Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa brändi- ja viestintäjohtaja Jenni Jantunen (044 756 9603) ke 18.1. klo 16-17 ja pe 15-17.

Markkinoinnin ja viestinnän tekijä

Työtehtävän kuvaus Ketä etsimme?

Haemme Ropolle Kuopioon suomeksi ja englanniksi työskentelevää markkinoinnin ja viestinnän tekijää, jolla on osaamista mm. nettisivujen ja somekanavien ylläpidosta sekä paloa hyvien sisältöjen tuottamiseen ja levittämiseen.

Tehtävässäsi avustat erilaisten materiaalien kanssa oikolukien, päivittäen ja varmistaen, että Ropon kikkailematon ja vivahteikas ilmaisu kuulostaa meiltä sekä suomen että englannin kielellä. Tuotat myös itse sisältöä esimerkiksi someen, nettisivuille ja uutiskirjeisiin ja annat oman panoksesi Ropon asiantuntijaimagon ja positiivisen näkyvyyden kasvattamiseen.

Tuet myös Ropon globaalia asiakas- ja häiriöviestintää suomen ja englannin kielten osaajana, osallistut kielikäännösten laadunvalvontaan ja termistökehitykseen sekä avustat konsernin sisäisessä viestinnässä.

Odotamme sinulta

Laadukkaan tekstintuottamisen lisäksi hyvä visuaalinen silmä on eduksi, koska työhösi sisältyy myös esitysmateriaalien, esitteiden, kuvitusten ja videoiden työstämistä. Eduksesi katsotaan myös kokemus some- ja digimarkkinoinnista sekä hakukoneoptimoinnin ymmärrys.

Edellytämme hakijoilta erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista taitoa sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

Jotta viihtyisit ropolaisessa työyhteisössä ja tehtävässäsi mahdollisimman hyvin et säikähdä rutiineja etkä ajoittaista hektisyyttä. Olet ahkera, huolellinen ja sinulla on erinomainen organisointikyky. Toimit hyvin tiimissä, mutta pidät myös itsenäisesti työskentelystä. Arvojamme ovat tuloksellisuus, rohkeus, uuden oppiminen, suorapuheisuus ja työn ilo.

Mitä tarjoamme?

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävään kuuluu luonnollisesti kattava paketti erilaisia henkilöstöetuja sekä määrätietoinen ja motivoitunut työyhteisö, jossa vallitsee vahva tekemisen meininki!

Tunnistitko itsesi?

Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja paikka täyttää heti sopivan henkilön löytyessä. Jos koet olevasi meille sopiva markkinoinnin ja viestinnän tekijä ja jaat ropolaiset arvot, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/markkinoinnin-ja-viestinnan-tekija/8d05r8

Jaa ilmoitus