Opiskelijatöihin.fi

Proxion Plan Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Microkatu 1 70211, Kuopio

Lisätietoja antaa
Janne Nyyssönen, puh. +358 40 189 5372

Kesätyö: sähkösuunnittelija / harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen Suomen johtavien asiantuntijoiden seurassa? Entä innostaisiko kesäpesti rennossa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Mikäli haluat saada huippuduunin huikeilla eduilla, kannattaa laittaa hakemus tulemaan: kesä Proxionilla on nimittäin omaa luokkaansa!

Haemme vuoden 2023 kesätiimiimme Helsinkiin, Kuopioon Mikkeliin, Ouluun tai Tampereelle sähkösuunnittelijaa / harjoittelijaa. Koulutukseltasi olet sähköpuolen insinööriopiskelija. Tiedät, mikä CADMATIC on ja osaat ainakin alkeet sen käyttöön liittyen. Aikaisempi sähköpuolen työkokemus ja/tai suunnittelukokemus on eduksi.

Toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Olet aktiivinen ja ongelmanratkaisukykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Kiinnostus raidemaailmaa kohtaan on plussaa, mutta ei välttämätöntä – se tulee kyllä työnteon myötä. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen – aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, Eazybreak-edut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Älä siis enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Lähetä CV:si, tuore opintosuoritusotteesi ja hakemuksesi palkkatoiveineen hakulomakkeella.
Www

https://www.proxion.fi/tyopaikka/kesatyo-sahkosuunnittelija/

Jaa ilmoitus