Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Normet Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 11.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
11.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Ahmolantie 6 74510, Iisalmi

Lisätietoja antaa
Antton Mönkäre tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15085967

Laatuinsinööri (sähkö- ja automaatio), Normet Oy, Iisalmi

Työtehtävän kuvaus Oletko hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja reippaasti hommiin tarttuva sähkö- ja automaatioalan osaaja? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Normet Oy:lle henkilöä monipuolisiin tuotannon laadunvarmistuksen ja kehittämisen tehtäviin. Laatuinsinöörin roolissa toimit tuotannon tukena ongelmatilanteissa ja kehität tuotteiden sähkö- sekä automaatiojärjestelmiin liittyvää laadunvarmistusta. Tärkeintä tässä roolissa on asenteesi eikä aiempi kokemuksesi. Lue lisää alta ja, jätä hakemuksesi jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus

Normet Oy on kaivos- ja tunnelitoimintaan erikoistunut teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja asiakkailleen liittyen heidän prosessiensa turvallisuuteen, tuottavuuteen ja kannattavuuteen. Kasvavan tuotemäärän sekä niissä lisääntyvän automaation ja sähkötoimintojen määrän myötä tarve laadunvalvonnalle on lisääntynyt. Tässä roolissa pääset osaksi noin 450 henkilön porukkaa Iisalmessa tukemaan Normetin tuotantoa. Laatuinsinöörin tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi sähköautomaation laadunvarmistuksen kehittämisessä.

Laatuinsinöörinä tulet pääasiallisesti vastaamaan laitteiden sähköön ja automaatioon liittyvästä verifioinnista. Saat tehtävässäsi tukea koko tiimiltä ja sinua odottaa myös kollega joka tekee kanssasi vastaavia tehtäviä. Tulet menestymään roolissa, jos sinulla on hieman kokemusta tuotannon parissa työskentelystä ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä tulet toimimaan aktiivisesti sähköasentajien ja sähkösuunnittelijoiden kanssa. Lisäksi mikäli omaat jo laatunäkökulmaa ja osaat esimerkiksi miettiä millaisia tarkastuksia sähkökomponenteille pystyttäisiin tekemään, olet vahvoilla!

Normet tarjoaa

- Loistavan mahdollisuuden päästä aloittamaan ura sähkö- ja automaatioalalla
- Sisäisiä kehityspolkuja uusiin rooleihin osaamisen karttuessa
- Hyvät työsuhde-edut kuten e-passi, yrityksen tulokseen sidoksissa oleva bonusjärjestelmä ja alennuksia paikallisiin yrityksiin

Työtehtävä

- Sähkön ja automaation laadun verifioinnin kehittäminen tuotannossa
- Ohjausjärjestelmien simuloidun testauksen kehittäminen
- Laatusuunnitelmien kehittäminen sähkökomponenteille ja johdinsarjoille
- Laitteiden käyttöjärjestelmien parametrisoinnin laadunvarmistus
- Tuotannon tukitehtäviä sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyvissä ongelmissa

Etsimällämme henkilöllä on

- Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. sähkö- ja/tai automaatioinsinööri tai ohjelmistotekniikan insinööri)
- Aikaisempaa kesätyö- tai työharjoittelukokemusta tuotantoprosesseista ja/tai tuotannossa toimimisesta
- Ymmärrystä laadun valvonnasta
- Hyvät tietotekniset taidot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Python, Azure DevOps ja Robot framework osaaminen katsotaan eduksi

Työntekijänä olet

- Hyvin kommunikoiva
- Itsenäinen
- Palvelualtis
- Joustava ja organisointikykyinen

Tutustutaan toisiimme ja selvitetään yhdessä, sopiiko tämä tehtävä sinulle. Tässä tehtävässä aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenteesi ja työskentelytapasi. Liitäthän hakemukseesi hakemuskirjeen.

Muuta tietoa

- Aloitus: Mahdollisimman pian
- Kesto: Toistaiseksi voimassa
- Sijainti: Iisalmi

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Normetin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus

Normet on nopeasti kasvava ja innovatiivinen teknologiayritys, joka tarjoaa ratkaisuja haastaviin asiakasprosesseihin maanalaisessa kaivos- ja tunnelitoiminnassa. Normetin on tarjonnut heidän kumppaneilleen ratkaisuja, jotka parantavat heidän kumppaneidensa prosessien turvallisuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta jo yli 60 vuoden ajan. Näinä vuosina Normet on toimittanut yli 14 000 konetta heidän yli 1 600 alan ammattilaisensa kanssa.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/laatuinsinoori-sahko-ja-automaatio-normet-oy-iisalmi/15087362

Jaa ilmoitus