Opiskelijatöihin.fi

Suomen pääkonsulaatti, New York

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2023

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
20.3.2023

Palkkaus
Palkaton, vaatii oppilaitoksen rahoitukset

Haku päättyy
29.1.2023

Työpaikan lähiosoite
605 Third Avenue, 35 Floor 10158, New York

Lisätietoja antaa
Jaakko Minkkinen, +1 212 750 4400

Työharjoittelija - Konsulipalvelutiimi

Työtehtävän kuvaus Suomen New Yorkin –pääkonsulaatin päätehtävinä on tarjota konsuli- ja maahantulopalveluita, sekä edistää Suomen kaupallistaloudellisia etuja, suomalaisten kulttuuritoimijoiden toimintaedellytyksiä ja vahvistaa Suomen maakuvaa Yhdysvalloissa julkisuusdiplomatian keinoin. Pääkonsulaatin toiminta-alue kattaa 35 osavaltiota Yhdysvaltojen itärannikolla ja keskilännessä sekä kaksi erityishallintoaluetta, Puerto Rico ja U.S. Virgin Islands.

Haemme pääkonsulaatin konsulipalvelutiimiin ammattikorkeakouluharjoittelijaa mielenkiintoiseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön 20.3.2023 alkaen (tai sopimuksen mukaan) viideksi tai kuudeksi kuukaudeksi.

Konsulipalvelutiimin harjoittelijan tärkeimmät työtehtävät:
- Osallistuminen passi- ja maahantuloasioiden asiakaspalveluun
- Avustaminen muussa asiakaspalvelussa ja -viestinnässä
- Avustaminen asiakirjahallinnossa ja muissa hallinnollisissa tukitehtävissä
- Muut edustuston johdon erikseen määräämät tehtävät

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito sekä kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Haemme harjoittelijaa, jolla on koulutusalanaan esim. tradenomi tai muu tehtävien suorittamisen kannalta soveltuva opintotausta. Etusijalle katsotaan opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, tai asumiskustannuksiin. Työnantaja tarjoaa harjoittelun ajaksi valtion matkavahinkoturvan, joka kattaa matkasairaudet, matkatapaturmat ja matkatavaravahingot, sekä lisäksi vapaa-ajan liikunta- ja viriketoimintatuen.

Kirjalliset suomenkieliset hakemukset pyydetään lähettämään 29.1.2023 mennessä osoitteeseen: sanomat.nyc@formin.fi, sähköpostin aiheena ”NYC, konsulitiimin harjoitteluhakemus”. Lisätietoja tehtävästä antaa konsuli Mikko Nieminen, mikko.nieminen@formin.fi, puh. +1-212-750 4400 (konsulaatin keskus). Hallinnollisissa kysymyksissä yhteyshenkilönä toimii hallintovirkailija Jaakko Minkkinen, jaakko.minkkinen@formin.fi.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme verkkosivulla: um.fi/tietosuoja

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja Suojelupoliisin sivustolta: supo.fi/turvallisuusselvitykset
Www

https://finlandabroad.fi/web/usa/etusivu

Jaa ilmoitus