Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Kellonkärki 7 70460, Kuopio

Lisätietoja antaa
Päivi Savolainen, p. 050 555 9127

Kunnossapitoasentaja/hitsaaja

Työtehtävän kuvaus Salmen Metalli Oy on mekaanista kunnossapitopalvelua tarjoava yritys Kuopiosta. Valmistamme myös kantavia teräsrakenteita rakennuksille sekä eri teollisuuden aloille. Toimialueenamme on koko Suomi, pääasiassa työt sijoittuvat kuitenkin Itä-Suomen alueelle.

Etsimme useampaa asentajaa ja hitsaajaa mekaanisen kunnossapidon ja konepajavalmistuksen työtehtäviin. Työt ovat pääosin komennustöitä Kuopion ja Itä-Suomen alueella tai konepajavalmistusta vasta rakennetulla toimipisteellämme. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tarjoamme ensisijaisesti vakituista työsuhdetta, mutta meillä on paikkoja myös määräaikaiseen kesätyöhön.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä rennossa ja mukavassa työyhteisössä. Meillä on hyvät kehitysmahdollisuudet ja kilpailukykyinen palkkaus osaamisen mukaan.

Toivomme sinulta:

- alan koulutusta ja työkokemusta
- piirustusten lukutaitoa
- hitsaustaitoa, pätevyydet tulee hitsata viimeistään työn alkaessa
- reipasta ja joustavaa asennetta työntekoa kohtaan
- vastuullista ja oma-aloitteista toimintaa

Miten hakuprosessi etenee? HR Mentor hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen keskustelu- ja kartoituskierroksen. Tämän jälkeen Salmen Metalli Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa.

Sinä työntekijänämme olet toimintamme kivijalka. Kun sinä pärjäät, me pärjäämme. Olemme sitoutuneet eettisiin ja lain mukaisiin toimintamalleihin. Me huolehdimme työnantajavelvoitteista tinkimättömästi - sinun hyvinvointisi on aina yhteinen etumme. Työntekijänä kuuluut Sisärinki-henkilöstöetuohjelman pariin, jossa voit hyödyntää lukuisia paikallisia ja valtakunnallisia etuja.

Tutustu lisää www.hrmentor.fi
Www

https://ats.talentadore.com/apply/kunnossapitoasentaja-hitsaaja/Zjj15Z

Jaa ilmoitus