Opiskelijatöihin.fi

Vantaan Energia Sähköverkot Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Kesäkuukausina

Palkkaus
Aikapalkka

Haku päättyy
29.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Peltolantie 27 01300 , Vantaa

Lisätietoja antaa
Recruitment Manager Laura Rosendahl (+358 50 548 1876, laura.rosendahl@atalent.fi)

Liikkeenjohdon kesäharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen
Sijainti: Peltolantie 27, 01300 Vantaa
Hae viimeistään: 29.1.2023

Vantaan Energia -konserniin kuuluva Vantaan Energia Sähköverkot Oy etsii etsii liikkeenjohdon kesäharjoittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen kahden kuukauden ajaksi kesällä 2023!

Tässä monipuolisessa liikkeenjohdon kesäharjoittelijan roolissa tutustut
Vantaan Energian Sähköverkot organisaation toimintaan erilaisten avustavien tehtävien kautta: dokumentoit, arkistoit ja valmistelet materiaaleja. Tehtävässäsi viestit laajan sidosryhmän kanssa, päivität sosiaalisen median kanavia ja intraa sekä pidät yhteyttä muihin kesäharjoittelijoihin. Pääset työskentelemään tiiviissä yhteistyössä johdon assistentin kanssa avustaen johtoryhmältä tulevien työtehtävien edistämisessä. Osaamisesi on koko Vantaan Energian Sähköverkot organisaation käytössä tarkoittaen sitä, että päivät ovat vaihtelevia ja yllättäviä - yhtenä hetkenä työskentelet konttorilla, kun taas toisessa liikut maastossa ja taltioit harjoittelijoiden arkea sosiaalista mediaa varten. Työaikasi tapahtuu toimistoaikojen puitteissa, mutta joustoa löytyy tarvittaessa. Määräaikainen työsuhde kestää kaksi kuukautta, mutta työsuhteen aloitus- ja lopetuspäivä on sovittavissa erikseen.


Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös monipuolisesti vauhdikkaasta arjesta ja erilaisista työtehtävistä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään työelämätaitojasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet toimeentarttuvainen, aktiivinen ja järjestelmällinen tekijä, jolta löytyvät erinomaiset sosiaaliset ja viestinnälliset taidot sekä rohkeutta lähestyä uusia ihmisiä, niin tämä paikka on sinua varten!


Vantaan Energia tarjoaa sinulle:
- Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa jakeluverkkoyhtiössä
- Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta
- Kattavan perehdytyksen sekä tiiviin tiimin jatkuvan tuen
- Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuoltoOdotamme sinulta:
- Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi kaupalliselta tai muulta vastaavalta alalta
- Perustason MS Officen osaamista sekä sosiaalisen median kanavien hallintaa
- Sujuvaa suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti


Eduksi katsotaan:
- Aiemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävien, esim. kesätöiden tai vapaaehtoistehtävien parista
- Englannin tai ruotsin kielitaito


Oletko sinä rohkea ja toimelias tekijä, joka uskaltaa kysyä, jos ei jotain osaa? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/161279/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Laura Rosendahl (+358 50 548 1876, laura.rosendahl@atalent.fi).

Tavoitat Lauran parhaiten:


ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14
ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14
ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14


Rekrytointiprosessi:
Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi tänä aikana. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 7-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

365 päivää vuodessa, 24 tuntia päivässä, jokaisena hetkenä. Ilman sähkönsiirtoa elämämme olisi aika erilaista. Vantaan Energia Sähköverkot Oy huolehtii vantaalaisten kotien sähkönsaannista, sähköverkkojen rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Vantaan Energia Sähköverkot Oy on osa Vantaan Energia -konsernia, joka toimii alan ennakkoluulottomana uudistajana etsien jatkuvasti keinoja tuottaa energiaa vastuullisemmin. Pääset tutustumaan yritykseen tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergiasahkoverkot.fi/ .
Www

https://atalent.fi/open-position/vantaan-energia-sahkoverkot-oy-liikkeenjohdon-kesaharjoittelija-161279

Jaa ilmoitus