Opiskelijatöihin.fi

Vantaan Energia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Kesä 2023

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Pohjoisväylä 27 04410, järvenpää

Lisätietoja antaa
Jessica Vilppyka / jessica.vilppula@atalent.fi

Vantaan Energia: Prosessi-insinööriharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen

Sijainti: Järvenpää

Hae viimeistään: 29.1.2022Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Prosessi-insinööriharjoittelijaa kokoaikaiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Prosessi-insinööriharjoittelijana pääset vastuulliseen rooliin huolehtimaan Järvenpään voimalaitoksen arjen sujuvuudesta sekä kunnossapito- ja vaakajärjestelmän hallinnasta. Tulet keskittymään materiaalivirtojen hallintaan ONCE-järjestelmän avulla. Lisäksi tehtäviisi kuuluu vikailmoitusten kirjaus ja käsittelyt sekä mahdollisesti ostotilauksiin liittyvät tehtävät. Muita tehtäviä ovat kulunvalvontaa ja työlupiin liittyvät työt unohtamatta voimalaitoksen arkeen kuuluvia ad hoc tehtäviä.

Toimistotyön lisäksi työskentelet myös koko tuotantoalueen laitoksilla. Työnkuvaasi kuuluu myös osaamisesi mukaan vikaselvityksiä ja niiden korjausten sovittamista tuotantoon. Voimalaitostuntemustasi pääset kehittämään prosessikaavioiden käsittelyssä ja voimalaitoksen arjen hallinnan yhteydessä. Tehtävässä toimit Järvenpään voimalan käyttöinsinöörin apuna, mikä takaa laaja-alaisen oppimisen ja tarjoaa kattavan perehdytyksen tehtävään. Työaikasi ajoittuu 07-15 välille arkisin ja lisäksi ajoittainen etätyö on mahdollista. Määräaikainen työsuhde kestää huhtikuusta syyskuun loppuun tai sopimuksen mukaan. Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös voimalaitoksen arjen pyörittämisen monipuolisista tehtävistä. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet vastuullinen ja oma-aloitteinen työntekijä, jolta löytyy kykyä kyseenalaistaa toimintatapoja, niin tämä paikka on sinua varten!Vantaan Energia tarjoaa sinulle:

Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä
Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta

Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta

Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen
Työsuhde-etuina käytössäsi on kattava työterveyshuolto


Odotamme sinulta:

Relevanttia koulutustaustaa energiatekniikasta, sekä vähintään 18 vuoden ikää.
MS Officen osaamista perustasolla

Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti sekä kohtalaista englannin kielen taitoa


Eduksi katsotaan:

Aiempi kokemuksen voimalaitostyöskentelystä esimerkiksi käytön tai kunnossapidon puolelta
Once-järjestelmän tuntemus


Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/161284/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).Tavoitat Jessican parhaiten:

ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14
ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14

ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14


Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 8-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa lämpöä ja sähköä sekä myy lämpöpalveluita. He mahdollistavat asiakkailleen sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen: luopuen turpeesta vuonna 2021 ja kivihiilestä vuonna 2022. Yrityksen energiantuotanto on vapaa fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/.
Www

https://emp.jobylon.com/applications/jobs/161284/create/

Jaa ilmoitus