Opiskelijatöihin.fi

Vantaan Energia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Kesä 2023

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
29.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Pitkäsuontie 10 01200, Vantaa

Lisätietoja antaa
Jessica Vilppyka / jessica.vilppula@atalent.fi

Vantaan Energia: Työnjohtoharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen
Sijainti: Pitkäsuontie 10, 01200 Vantaa (jätevoimala)
Hae viimeistään: 29.1.2022

Kasvava kiertotalousenergiayhtiö Vantaan Energia etsii Työnjohtoharjoittelijaa kokoaikaseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Työnjohtoharjoittelijana vastaat jätevoimalan ja lämpökeskusten päivittäiseen kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä sekä vuosihuollosta. Tämä monipuolinen ja vastuullinen rooli sisältää päivittäisten työtehtävien suunnittelun, priorisoinnin ja työn johtamisen, toimitkin yhteyshenkilönä kunnossapidon ja suorittavan vuoron välissä. Olet myös yhteydessä urakoitsijoihin, tilaat töitä ja suoritat valvontaa käyden kohteissa paikan päällä. Pääset toimimaan harjoittelijoiden esihenkilönä ja huolehdit heidän perehdytyksestä. Jätevoimalan vuosihuollossa (kesto n. 3-4 viikkoa) töitä tehdään tarpeen mukaan kahdessa vuorossa seitsemänä päivänä viikossa. Vuosihuollossa varmistat vastuualueellesi kuuluvien työtehtävien osalta siitä, että ne tulevat tehtyä laadukkaasti ja aikataulussa. Työaikasi on muuten arkisin klo 7.00-15.09. Määräaikainen työsuhde kestää huhti- tai toukokuusta lokakuun loppuun, tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös esihenkilöroolista ja vastuun jakamisesta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään työelämätaitojasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, jonka hymy ei hyydy tiukassakaan paikassa, niin tämä paikka on sinua varten! Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy halua kehittyä työnjohdon ammattilaiseksi!


Vantaan Energia tarjoaa sinulle:
- Paikan hiilinegatiivisuutta tavoittelevassa kasvavassa kiertotalousenergiayhtiössä
- Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta
- Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen
- Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto


Odotamme sinulta:
- Relevanttia koulutustaustaa esimerkiksi kone- tai energiatekniikasta, sekä vähintään 18 vuoden ikää
- Aikaisempaa työkokemusta tuotannosta
- MS Officen osaamista perustasolla
- B-ajokorttia
- Hyvää suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti sekä kohtalaista englanninkielen taitoa


Eduksi katsotaan:
- Aiempi työkokemus voimalaitokselta


Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/161310/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energian palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Tavoitat Jessican parhaiten:
- ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14
- ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14
- ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14


Rekrytointiprosessi:

Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 8-10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä, joka tuottaa lämpöä ja sähköä sekä myy lämpöpalveluita. He mahdollistavat asiakkailleen sujuvan arjen tuottamalla ilmastoystävällisesti jatkuvasti kehittyviä palveluita. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä ja Vantaan Energia haluaa olla osa ratkaisua. Ollen kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen: luopuen turpeesta vuonna 2021 ja kivihiilestä vuonna 2022. Yrityksen energiantuotanto on vapaa fossiilisista polttoaineista vuoteen 2026 mennessä. Vantaan Energiaan pääset tutustumaan tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergia.fi/.
Www

https://emp.jobylon.com/applications/jobs/161310/create/

Jaa ilmoitus