Opiskelijatöihin.fi

Vantaan Energia Sähköverkot Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 29.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Toukokuu 2023

Palkkaus
Aikapalkka

Haku päättyy
29.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Peltolantie 27 01300 , Vantaa

Lisätietoja antaa
Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi)

Verkkopalveluiden harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Sopimustyyppi: Määräaikainen, kokoaikainen
Sijainti: Vantaa, Tikkurila
Hae viimeistään: 29.1.2022

Vantaan Energia -konserniin kuuluva Vantaan Energia Sähköverkot Oy etsii Verkkopalveluiden harjoittelijaa kokoaikaiseen ja määräaikaiseen työsuhteeseen kesän 2023 ajaksi!

Verkkopalveluiden harjoittelijana vastaat etäluettavien sähkömittareiden tiedon keräämisestä ja huolehdit, että järjestelmä toimii. Toimitat järjestelmästä saatavaa tärkeää tietoa sähkömarkkinoille ja laskutukseen. Olet keskeisessä roolissa varmistamassa, että raportointi ja laskutus saavat oikeat tiedot oikea-aikaisina energian kulutuksesta. Työ on rutiininomaista mittaustietoihin ja etämittaukseen liittyvää tiedon keräämistä ja välittämistä, mutta osaamisesi kasvaessa saat myös haastavampia tapauksia, joissa pääset tekemään selvityksiä ja tutkia ongelmia sekä ratkaista niitä Mikäli havaitset ongelmia esimerkiksi kytkennöissä, selvität ja koordinoit viankorjausta. Työaikasi ajoittuu 08-16 välille arkisin, mutta joustoa löytyy tarvittaessa. Määräaikainen työsuhde kestää toukokuusta elokuun loppuun tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässä pääset oppimaan paitsi mielenkiintoisesta energia-alasta, myös tietojärjestelmien toiminnasta ja ja ongelmanratkaisusta. Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä kehittämään työelämätaitojasi rohkeassa energia-alaa uudistavassa vakavaraisessa yhtiössä, jossa työt tehdään rehdillä meiningillä ja asenteella. Mikäli olet työskentelytyyliltäsi tarkka ja pysyt rauhallisena paineenkin alla, niin tämä tehtävä on sinua varten! Lisäksi arvostamme, jos sinulta löytyy proaktiivinen työskentelyote ja halua kehittyä verkkopalveluiden asiantuntijaksi.

Vantaan Energia Sähköverkot tarjoaa sinulle:
- Paikan vastuullisessa ja kasvavassa jakeluverkkoyhtiössä
- Työpaikan, jossa työntekijöistä välitetään ja hyvä tiimihenki on kaiken tekemisen perusta
- Mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa tehtävissä, ja kerryttää arvokasta työkokemusta
- Kattavan perehdytyksen sekä tiimin jatkuvan tuen
- Työsuhde-etuina käytössäsi on mm. kuntosalit toimipisteissämme sekä kattava työterveyshuolto


Odotamme sinulta:
- Relevanttia korkeakoulutustaustaa esimerkiksi sähkö-, automaatio- tai energiatekniikasta, sekä vähintään 18 vuoden ikää
- MS Officen osaamista perustasolla
- Sujuvaa suomen kielen taitoa suullisesti ja kirjallisesti


Eduksi katsotaan:
- Aiempi työkokemuksen tietojärjestelmien käytöstä


Kiinnostuitko? Hae nyt lähettämällä hakemuksesi ja CV:si PDF-muodossa viimeistään 29.1.2023 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/161313/create/. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Vantaan Energia Sähköverkot Oy:n palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula@atalent.fi).

Tavoitat Jessican parhaiten:


ti 10.1. klo 9-11 ja pe 13.1. klo 12-14
ti 17.1. klo 9-11 ja pe 20.1. klo 12-14
ti 24.1. klo 9-11 ja pe 27.1. klo 12-14


Rekrytointiprosessi:
Hakuaika on ma 9.1.2023 - su 29.1.2023. aTalentin puhelinhaastattelut pidetään viikoilla 5 & 6, joten pidäthän puhelimen lähettyvilläsi. Vantaan Energian haastattelut pidetään helmikuussa viikoilla 9 ja 10. Lopulliset päätökset tehdään viimeistään viikolla 12. Haethan mahdollisimman pian, sillä saatamme edetä potentiaalisten hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

365 päivää vuodessa, 24 tuntia päivässä, jokaisena hetkenä. Ilman sähkönsiirtoa elämämme olisi aika erilaista. Vantaan Energia Sähköverkot Oy huolehtii vantaalaisten kotien sähkönsaannista, sähköverkkojen rakentamisesta, käytöstä ja kunnossapidosta. Vantaan Energia Sähköverkot Oy on osa Vantaan Energia -konsernia, joka toimii alan ennakkoluulottomana uudistajana etsien jatkuvasti keinoja tuottaa energiaa vastuullisemmin. Pääset tutustumaan yritykseen tarkemmin osoitteessa https://www.vantaanenergiasahkoverkot.fi/
Www

https://atalent.fi/open-position/vantaan-energia-sahkoverkot-oy-verkkopalveluiden-harjoittelija-161313

Jaa ilmoitus