Opiskelijatöihin.fi

Suomi Camping Oy / Matkailukeskus Rauhalahti

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
sovitusti touko-kesäkuussa

Palkkaus
450 € / kk

Haku päättyy
19.3.2023

Työpaikan lähiosoite
Rauhankatu 3 70700, Kuopio

Lisätietoja antaa
sales@visitrauhalahti.fi / 017 473 000

Vastaanoton perusharjoittelija / vastaanoton esimiesharjoittelija

Työtehtävän kuvaus Matkailukeskus Rauhalahdessa on 83 eritasoista mökkiä, 266 matkailuajoneuvopaikkaa, laaja teltta-alue, kesäravintola, eläinpuisto, kesäteatteri sekä Kesäkauppa ja välinevuokraamo.

Hei Sinä asiakaspalvelusta kiinnostunut sekä matkailualaa opiskeleva huipputyyppi! Tule työskentelemään kanssamme kesäksi Kuopion mukaansatempaavimpaan työpaikkaan!

Miltä kuulostaisi työharjoittelu mahtavassa työporukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki? Meillä on tarjota juuri Sinulle työtä monipuolisen rennossa, kansainvälisessä sekä viihtyisässä työympäristössä! Haemme Matkailukeskus Rauhalahden vastaanottoon kesän ajalle harjoittelijaa joko perusharjoitteluun tai syventävään harjoitteluun.

Perusharjoittelua suorittavan harjoittelijan työtehtäviin kuuluu mökki-, vaunu- ja teltta-asiakkaiden sisään- ja uloskirjaus, myyntipalvelun tehtävät, yleisen informaation jakaminen, kioskitavaran myyminen sekä muut vastaanoton tehtävät. Harjoittelu voi sisältää myös muutamia tunteja muilla osastoilla majoitusliiketoiminnan kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Syventävän harjoittelun työtehtäviin kuuluu pääosin edellä mainitut vastaanoton tehtävät, mutta lisäksi myös vastaanottopäällikön avustavia tehtäviä mm. markkinointiin, laskutukseen, työvuorosuunnitteluun ja käytännön organisointiin liittyen. Harjoittelu voi sisältää myös muutamia tunteja muilla osastoilla majoitusliiketoiminnan kokonaisuuden hahmottamiseksi.

Jos olet mielestäsi iloinen, ahkera, joustava sekä työtä pelkäämätön, niin olet juuri se, ketä kesäksi etsimme! Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät vapaa-ajan aktiviteettimahdollisuudet (sup-laudat, kajakit, kanootit, sähköskootterit) sekä henkilökuntahinnat majoitus- sekä ravintolapalveluista.

Harjoittelu alkaa sovitusti touko-kesäkuussa. Harjoittelukorvaus on 450€/kk.

Harjoittelijaksi voit hakea vapaamuotoisella hakemuksella. Muista kertoa kumpaan harjoitteluun haet!

Hakemukset toimitetaan 19.3.2023 mennessä osoitteeseen sales@visitrauhalahti.fi
Haastatteluihin kutsutaan hakemuksien tullessa, kuitenkin viimeistään 25.3.2023 mennessä.

Lisätietoja: annika.taskinen@visitrauhalahti.fi

Www

http://www.visitrauhalahti.fi/

Jaa ilmoitus