Opiskelijatöihin.fi

uomen Talotekniikka

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
2.2.2023

Työpaikan lähiosoite
- 01510, Vantaa

Lisätietoja antaa
Vilma Tanskanen

Projektinhoitaja (harjoittelija), Suomen Talotekniikka, Vantaa

Työtehtävän kuvaus Etsimme nyt asiakkaallemme projektinhoitajaharjoittelijaa talotekniikkaurakoinnin projekteihin pääkaupunkiseudulle. Tähän rooliin sopii erinomaisesti uran alkuvaiheessa oleva sähköalan osaaja, joka on aidosti kiinnostunut oppimaan ja kehittymään alan ammattilaiseksi. Mikäli haluat syventää osaamistasi sähköalalla mielenkiintoisten projektien parissa, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on ratkaisukeskeinen työskentelyote, tämä rooli voi olla juuri sinulle sopiva! Hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme sopivien kandidaattien kanssa nopealla aikataululla.


Kuvaus

Tässä tehtävässä pääset avustamaan projektipäällikköä monipuolisissa talotekniikan urakointitehtävissä ja kehittymään kokeneiden ammattilaisten rinnalla. Työsi keskittyy korjausrakentamisen tai uudisrakentamisen toimitila- ja asuntoprojekteihin. Työnkuvaasi kuuluu mm. muutostyölaskenta, sähköprojektien avustavat työtehtävät, työmaan akuuttien haasteiden ratkominen, tavaratilaukset, urakoitsijakokoukset ja muut projekteihin liittyvät tehtävät oman osaamisen mukaan. Toimit yhteistyössä niin tiimin kuin myös asiakkaiden kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Tähän rooliin tarvitset B-ajokortin, oman auton sekä valmiuden matkustaa työmaiden luona pk-seudun alueella. Tämä työ on mukautettavissa osa-aikaiseksi tai kokoaikaiseksi, tunnit kuitenkin minimissään 15h/vk ja aina kokonaisia työpäiviä. Tehtävä tarjoaa askeleen kohti asiantuntijuutta ja soveltuu hyvin esimerkiksi lopputyön tekemiseen.


Tarjoamme

-Mahdollisuuden kehittyä sähköalalla, ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
-Monipuoliset työtehtävät osaamiseesi mukautettuna
-Mielenkiintoisen yrityksen ja toimialan
-Mukavan työyhteisön, jossa työntekijät viihtyvät


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

Osa-aikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo

Kokoaikainen työ: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo


Työtehtävä

-Projektipäällikön avustavat tehtävät (mm. muutostyölaskenta, tavaratilaukset, projektien akuuttien haasteiden ratkaiseminen, asennusteknisten asioiden varmistaminen)
-Urakoitsijakokoukset ja kommunikointi sidosryhmien kanssa
-Mahdolliset muut tehtävät, jotka ovat mukautettavissa omaan osaamiseen


Etsimällämme henkilöllä on

-Soveltuva koulutus (esim. sähköalan insinööri)
-B-ajokortin ja auton
-Sujuva suomen kielen taito

Eduksi katsotaan aiempi kokemus sähköurakoista.


Työntekijänä olet

-Omaat hyvät vuorovaikutustaidot
-Oma-aloitteinen
-Sinulla on aito kiinnostus sähköalaa kohtaan


Muuta tietoa

-Aloitus: Tammikuu/helmikuu
-Kesto: toistaiseksi voimassa oleva, vuokratyö
-Sijainti: Vantaa / Työmaat ympäri pk-seutua
-Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.


Yrityskuvaus

Suomen Talotekniikka tarjoaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä, kustannustehokkaita, käyttäjäystävällisiä ja nykyaikaisia talotekniikkaratkaisuja. Suomen Talotekniikka palvelee yksityisasiakkaita, yrityksiä, kiinteistöyhtiöitä, uudis- ja saneerauskohteiden rakennuttajia, julkisyhteisöjä, kuntia. Huolehdimme talotekniikasta kokonaisuutena, suunnittelusta toteutukseen, kunnossapitoon ja muihin elinkaaripalveluihin.

Suomen Talotekniikka on osa Saipu-STT-konsernia, joka on kotimainen talotekniikan uudis- ja korjausrakentamisen taloteknisiin töihin erikoistunut täyden palvelun konserni. Konserni työllistää yli 500 talotekniikan ammattilaista ja yritysten liikevaihto vuonna 2021 on noin 100 miljoonaa euroa. Konsernin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Mäntsälässä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Mikkelissä ja Pieksämäellä.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/projektinhoitaja-harjoittelija-suomen-talotekniikka-vantaa/15086333

Jaa ilmoitus