Opiskelijatöihin.fi

aTalent

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus

Haku päättyy
26.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Salomonkatu 17 B / aTalent 00100 , Helsinki

Lisätietoja antaa
Anni Nurmi +358 50 304 2987

Aktia: Kesätyöt 2023

Työtehtävän kuvaus Tyyppi: Kesätyö, määräaikainen
Ajankohta: Neuvoteltavissa huhti-syyskuulle 2023
Työaika: Kokoaikainen 37 h/vko
Sijainti: Helsinki / Vaasa / Turku (Arkadiankatu 4-6, Helsinki / Vaasanpuistikko 16, Vaasa / Lemminkäisenkatu 14 A, Turku)
Haku-DL: 26.1.2023

Aktia etsii nyt kesätyöntekijöitä kesälle 2023. Avoinna on kesäduuneja Helsingissä, Vaasassa ja Turussa niin liiketoiminnan, rahoituksen, vakuuttamisen, HR:n, viestinnän, riskienhallinnan kuin varainhoidon yksiköistä – nyt etsitään siis motivoituneita osaajia monipuolisilla koulutustaustoilla. Jos sinulla on soveltuva koulutustausta sekä intoa oppia lisää pankki- ja finanssitoiminnasta rennossa työyhteisössä, Aktia on sopiva kesätyöpaikka kenties juuri sinulle. Lue siis lisää ja hae finanssialan kiinnostavimpaan työpaikkaan pelkällä CV:llä!


Miten rekrytointiprosessi etenee?

1. Ma 2.1. - To 26.1. Hakuaika Aktian kesätyötehtäviin. Lähetä CV:si (kyllä, pelkästään CV) aTalentin hakujärjestelmän kautta.

2. Pe 27.1. Ruotsin kielen taitoa vaativissa tehtävissä pyydämme jatkoon edenneitä ehdokkaita tekemään lyhyen videoesittelyn ruotsiksi. Viimeinen päivä toimittaa ruotsinkielinen videoesittely aTalentille on sunnuntaina 29.1.

3. Viikon 5 aikana aTalent lähettää jatkoon edenneille ehdokkaille kutsun AktiaSummer 2023 -rekrytointitapahtumaan. Seuraathan siis sähköpostiasi ahkerasti rekrytointiprosessin ajan. Suosittelemme myös tarkistamaan roskapostikansiosi. Viimeistään viikolla 6 aTalent pyrkii palaamaan kaikille hakijoille prosessin seuraaviin vaiheisiin liittyen.

4. To 16.2. AktiaSummer 2023 -rekrytointitapahtuma tapahtumatalo Bankissa Helsingissä torstaina klo 16.00. Tapaat Aktian yksiköiden palkkaavat esihenkilöt tapahtumassa ja se on ensimmäinen osa Aktian rekrytointiprosessia. Siksi tapahtumaan osallistuminen on jatkon kannalta myös välttämätöntä.

5. Kesätyöhaun prosessi jatkuu Aktian kanssa tapahtuman jälkeen.

Kuulostaako jokin alla olevista rooleista seuraavalta kesätyöltäsi?

Lähetä meille CV:si viimeistään 26.1.2023 mennessä. Jos olet kiinnostunut useammasta kuin yhdestä tehtävästä, niin lähetäthän CV:si erikseen jokaiseen positioon oman hakulinkkinsä kautta. Huomaathan, että kaikki tehtävät edellyttävät luottotietojen tarkistuksen.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä rekrytointiprosessiin liittyen, voit olla yhteydessä aTalentin Recruitment Manager Anni Nurmeen (+358 50 304 2987, anni.nurmi[ät]atalent.fi) tai Kiira Ojalaan (+358 50 553 7760, kiira.ojala[ät]atalent.fi). Parhaiten tavoitat Annin ja Kiiran puhelimitse:

Ma 9.1. klo. 10.00-11.00

Ma 16.1. klo 13.00 - 14.00

To 26.1. klo 10.00 - 11.00


KESÄTYÖT HELSINGISSÄ:

BUSINESS OPERATIONS: LEGAL TRAINEE

Legal Traineen positio yhdistää perintöoikeuden, pankkitoimialan ja juridiikan - joten kesän jälkeen sinulla on kattava perintöoikeuden kokemus! Työtehtävät liittyvät kuolinpesien asiakirjojen käsittelyyn ja toimeksiantojen toteuttamiseen sekä asiakaspalveluun niin Aktialla sisäisesti kuin myös asiakkaiden suuntaan. Tämän lisäksi työtehtäviin kuuluu juristien rinnalla työskenteleminen in-house tehtävissä. Odotamme sinun opiskelevan oikeustieteellisessä ja edellytämme, että olet jo suorittanut perhe- ja perintöoikeuden kurssin. Eduksi näemme aiemman työkokemuksen rahoitusalalta, perhe/perintöoikeuden kanssa työskentelystä.

Odotamme sinulta:

- Ruotsin sekä suomen kielen osaamista
- Huomaathan, että tässä positiossa ruotsin kielen osaaminen tarkistetaan.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164850/create/


TREASURY: DEALER TRAINEE

Dealer Traineena liityt osaksi neljän hengen Treasury-yksikköä, joka vastaa Aktian riskienhallinnasta sekä valuutta- ja johdannaiskaupoista. Kesän aikana pääset avustamaan Treasury-tiimiä erityisesti valuutta- ja johdannaiskaupoissa, mutta mahdollisesti myös lyhyen likviditeetin hoidossa ja päivittäisessä kassanhallinnassa. Tyypillinen työpäiväsi voi sisältää esimerkiksi erilaisten yhteydenottojen vastaanottamista ja niiden ratkomista. Kesän aikana opit toimimaan itsenäisesti valuutta- ja johdannaiskauppojen parissa ja tuottamaan laadukasta asiakaspalvelua sekä Aktian sisäisille että ulkoisille asiakkaille. Kyseessä on kaiken kaikkiaan hyvin ainutlaatuinen mahdollisuus päästä tutustumaan Dealerin työhön ja oppimaan lisää pankin riskienhallinnasta sekä rahoitusmarkkinoista.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja - voit olla esimerkiksi kaupallisen alan opiskelija (rahoitus, tuotantotalous, jne). Opinnoissasi olet edennyt vähintään 2. vuosikurssille

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Itseohjautuvaa, aktiivista ja oppimishaluista työskentelyotetta

- Hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja / tai finanssialalta

- Datanhallinnan osaamisen

- Huomaathan, että tässä positiossa ruotsin kielen osaaminen tarkistetaan.

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164857/create/


LEGAL: LEGAL TRAINEE

Legal Traineena liityt osaksi 13 hengen Legal-yksikköä, jonka Legal Business Partnerit vastaavat Aktian pankki- ja varainhoitoliiketoiminnan, henkivakuutuksen sekä keskitettyjen palveluiden lakiasioista. Kesän aikana pääset avustamaan monipuolisesti Legal-yksikön juristeja kaikenlaisissa päivittäisissä juridisissa tehtävissä, kuten sopimusten valmistelussa, viranomaisselvityksissä ja muualta organisaatiosta tulevissa juridisissa kysymyksissä. Yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen ja saat tehtävässä kattavan kuvan pankki- ja varainhoitoliiketoiminnan juridisista asioista, osaavien kollegoiden tukemana.

Odotamme sinulta:

- Oikeustieteellisiä opintoja, voit olla opinnoissasi noin puolivälissä tai lähempänä valmistumista

- Kiinnostusta finanssialaa kohtaan sekä kyvykkyyttä ja rohkeutta tarttua monipuolisiin pankki- ja varainhoitoliiketoiminnan avustaviin juridisiin tehtäviin

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- MS Office osaamista

- Hyvää suomen kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen finanssialalta tai juridisista tehtävistä

- Hyvän ruotsin tai englannin kielen osaamisen

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164861/create/


INVESTOR RELATIONS & COMMUNICATIONS / SIJOITTAJASUHTEET JA VIESTINTÄ: VIESTINNÄN HARJOITTELIJA

Viestinnän harjoittelijana liityt osaksi dynaamista neljän hengen viestintätiimiä, joka vastaa Aktian sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Kesän aikana pääsetkin tuottamaan ja päivittämään sekä Aktian sisäisen että ulkoisen viestinnän sisältöjä. Työpäiväsi voivat muodostua esimerkiksi artikkeleiden kirjoittamisesta Aktian Intranetiin, verkkoviestintäsisältöjen tuottamisesta ja päivittämisestä Aktian ulkoisiin viestintäkanaviin sekä Aktian mediaseurannasta. Lisäksi pääset kesän aikana muutenkin seuraamaan aktiivisesti mielenkiintoista finanssialaa ja sen ajankohtaisia aiheita.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja - voit olla esimerkiksi viestinnän tai kauppatieteiden opiskelija noin opintojesi puolivälissä

- Kiinnostusta viestintää ja finanssialaa kohtaan

- Aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Viestinnän monipuolisia perustaitoja - olet taitava kirjoittaja, jolla on osaamista erilaisista somekanavista ja esim. verkkosivujen päivittäminen onnistuu vaivatta

- Sujuvaa suomen kielen osaamista

- Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen / harrastuneisuuden viestinnän parissa

- Ruotsin kielen osaamisen

Hae täältä: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164867/create/


CUSTOMER SERVICE: CUSTOMER ADVISOR (useita paikkoja)

Customer Advisorina liityt osaksi noin 80 henkistä yksikköä ja työskentelet myös Aktian taustatoimintojen sekä myynnin kanssa. Customer Advisorina Aktialla yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen ja pääset mukaan luomaan pankkialan parhaita asiakaskokemuksia. Työtehtäviisi kuuluu Aktian henkilöasiakkaiden ensiluokkainen palveleminen kaikissa Aktian digitaalisissa kanavissa, kuten puhelimessa ja verkkopankissa, kaikissa päivittäisiin pankkiasioihin liittyvissä asioissa. Voit työskennellä Customer Advisorina joko Helsingin tai Vaasan toimipisteessä. Kesän jälkeen sinulle voi myös aueta mahdollisuus jatkaa työtä osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta:

- Kiinnostusta finanssialaa kohtaan

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja intoa jatkuvaan kehittymiseen

- Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Officen parissa

- Hyvää suomen ja ruotsin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman työkokemuksen asiakaspalvelutehtävistä (erityisesti contact center -maailmasta) ja / tai finanssialalta
- Huomaathan, että tässä positiossa ruotsin kielen osaaminen tarkistetaan.

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164873/create/


BUSINESS OPERATIONS: CORPORATE CLIENT ADVISOR (useita paikkoja)

Corporate Client Advisorina liityt osaksi 15-henkistä Corporate Office -tiimiä, joka palvelee Aktian yritys, yhdistys ja yhteisöasiakkaita. Tehtävässä yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen ja pääset mukaan luomaan pankkialan parhaita asiakaskokemuksia yritysasiakkaille. Kesän aikana pääset tukemaan yritysasiakkaita esimerkiksi maksuliikennesopimuksiin liittyvissä kysymyksissä puhelimitse sekä erilaisia sähköisiä kanavia hyödyntäen. Tehtävä on erinomainen ponnahduslauta sinulle, jos motivoidut erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja haluat päästä hyödyntämään osaamistasi finanssialan mielenkiintoisissa tehtävissä.

Odotamme sinulta:

- Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä

- Kiinnostusta finanssialaa kohtaan

- Asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja intoa jatkuvaan kehittymiseen

- Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Officen parissa

- Hyvää suomen ja ruotsin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Asiakaspalvelukokemuksen erityisesti puhelinpalvelun parista

- Finanssialan tuntemuksen tai aikaisemman kokemuksen alalta

- Huomaathan, että tässä positiossa ruotsin kielen osaaminen tarkistetaan.

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164881/create/


GROUP FINANCE: PROCESS AUTOMATION TRAINEE

Process Automation Traineen tehtävässä liityt osaksi Aktian talousyksikköä ja pääset vaikuttamaan konkreettisin keinoin erilaisten talouden prosessien automatisointiin. Tehtävässä avustat esimerkiksi kuukausittaisten taloushallinnon prosessien automatisoinnissa ja käytössäsi ovat esimerkiksi Power BI, SQL, Excel VBA sekä muut MS Office ohjelmistot. Saat vastuun omien automaatioprosessien itsenäisestä eteenpäin viemisestä, mutta Aktian talousyksikkö sekä Treasury-, riskienhallinta- ja IT-tiimit auttavat sinua onnistumaan. Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden saada jalan oven väliin automatisaation kasvavaan maailmaan.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia teknisiä tai kaupallisia korkeakouluopintoja. Opinnoissasi olet edennyt vähintään 2. vuosikurssille

- Ongelmanratkaisukykyä sekä aitoa kiinnostusta automatisointia kohtaan

- Itseohjautuvaa ja oma-aloitteista työskentelyotetta

- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman työkokemuksen vastaavista tehtävistä

- Aikaisemman työkokemuksen taloushallinnon tehtävistä

- Finanssialan tuntemuksen tai kokemuksen alalta

- Ruotsin kielen osaamisen

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164854/create/


HR: HR TRAINEE

HR Traineen tehtävässä liityt osaksi 10 hengen HR-tiimiä, jonka vastuulla ovat monipuoliset hallinnolliset tehtävät Aktian henkilöstöön ja työsuhteisiin liittyen. HR Traineena avustat esimerkiksi työsopimuksiin ja työsuhteiden elinkaareen liittyvissä kysymyksissä niin tiimiäsi kuin Aktian henkilöstöä. Näiden päivittäisten tehtävien lisäksi pääset kesän aikana myös hiomaan ja dokumentoimaan Aktian HR-prosesseja selkeään, kirjalliseen muotoon. Tehtävä tarjoaakin erinomaisen mahdollisuuden päästä jättämään kädenjälkesi Aktian HR:n ja prosessien toimintaan myös tulevaisuudessa sekä oppimaan laajasti HR-funktion toiminnasta.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja - voit olla esimerkiksi kaupallisen tai kasvatustieteellisen alan opiskelija

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Aitoa kiinnostusta HR:n tehtäviä kohtaan

- Erinomaisia viestintä- ja tiimityötaitoja

- Tietoteknistä näppäryyttä, esim. MS Officen parissa

- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamisen

Katsomme eduksi:

- Tehtävään soveltuvan aikaisemman työkokemuksen

- Ruotsin kielen osaamisen

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164856/create/


BALANCE SHEET RISK CONTROL: JUNIOR RISK ANALYST

Junior Risk Analystin tehtävässä liityt osaksi Aktian taseriskienvalvonnan tiimiä. Tiimin tavoitteena on rakentaa ja automatisoida stressitestauksen kehikko taseen, tuloksen sekä vakavaraisuuden arviointiin. Kesän aikana saat vastuullesi kehikon automatisoinnin eteenpäin viemisen. Poimit Excel- ja SQL-pohjaista lähtödataa automatisoinnin tueksi sekä tuotat erilaisia stressi- ja skenaarioanalyysejä. Tehtävä tarjoaa konkreettisen mahdollisuuden tuottaa merkittävää arvoa Aktialle, sillä kehikkoa tullaan hyödyntämään koko Aktia-konsernin riskinoton arvioinnissa.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja kaupalliselta, tekniseltä tai matemaattiselta alalta. Opintosi ovat edenneet vähintään 2. vuosikurssille

- Itseohjautuvaa ja oppimishaluista työskentelyotetta

- Erinomaisia Excel-taitoja sekä kykyä tehdä SQL-kyselyitä

- Hyvää suomen kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen finanssialalta ja/tai riskienhallinnan ja -valvonnan tehtävistä

- Ohjelmointiosaamisen jollakin seuraavista kielistä: Python, R ja/tai MATLAB

- Hyvän ruotsin tai englannin kielen osaamisen

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164862/create/


CREDIT RISK CONTROL: JUNIOR ANALYST

Junior Analystin tehtävässä liityt osaksi Aktian luottoriskien valvonnasta vastaavaa tiimiä. Tehtävä on muokattavissa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten tarjolla onkin mahdollisuus joko teknisen tai kaupallisen taustan omaavalle opiskelijalle. Teknisenä Junior Analystina pääset kesän aikana kehittämään ohjelmointitaitojasi Aktian luottoriskimallien rakentamisessa. Osallistut mallien kehittämiseen, testaukseen ja validointiin, ja hyödynnät työssäsi mm. Pythonia ja SQL:ää. Kaupallisena Junior Analystina puolestaan vastaat kesän aikana monipuolisista luottoriskeihin liittyvistä analyyseistä, riskikatsauksista sekä markkinatutkimuksen toteuttamisesta. Pääasialliset työkalusi tässä roolissa ovat esimerkiksi SQL, Excel sekä analyysityökalut, minkä lisäksi saat mahdollisuuden hyödyntää Python- ja R-ohjelmointikieliä.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia teknisiä tai kaupallisia korkeakouluopintoja. Opintosi ovat edenneet vähintään 3. vuosikurssille

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Teknispainotteisen roolin ehdokkailta odotamme osaamista SQL:n ja Pythonin parista

- Kaupallispainotteisen roolin ehdokkailta odotamme osaamista Excelin parista. SQL- ja ohjelmointitaidot katsotaan eduksi

- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja / tai finanssialalta

- Kokemuksen mallinnuksen, regressioiden tai koneoppimisen parista

- Ruotsin kielen osaamisen

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164868/create/


INVESTMENT DESK: TRADER / ANALYST TRAINEE

Trader/ Analyst Traineen tehtävässä liityt osaksi Aktian kahdeksan henkistä Investment Desk -tiimiä, joka vastaa strukturoitujen tuotteiden, joukkovelkakirjojen, osakkeiden sekä ETF-rahastojen myynnistä sekä kaupankäynnistä. Tehtävässä analysoit ja arvioit pääomamarkkinoita sekä tuet tiimisi meklareita myyntityössä sekä asiakaspalvelussa. Avustat kesän aikana myös deskin puhelinpäivystyksessä. Lisäksi saat vastuullesi kesän aikana 1-2 omaa kehitysprojektia itsenäisesti toteutettavaksi. Tehtävän suuntaus on räätälöitävissä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, mutta edellytys on mielenkiinto pääomamarkkinaa kohtaan.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia teknisiä tai kaupallisia korkeakouluopintoja. Opintosi ovat edenneet vähintään 2. vuosikurssille

- Intohimoa pääomamarkkinoita kohtaan. Voit olla myös kerryttänyt alan ymmärrystä esimerkiksi oman sijoitustoiminnan tai harrastuneisuuden myötä

- Oma-aloitteista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

- Erinomaisia Office ja Excel-taitoja

- Hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen myyntitehtävistä, erityisesti puhelinmyynnin tehtävät katsotaan eduksi

- Osaamista rahoituksen analyysimenetelmistä, esimerkiksi opintojen tai muun harrastuneisuuden kautta

- Teknisiä perustaitoja, esimerkiksi perustason ohjelmointiosaamisen SQL:n ja/tai Visual Basicin parista

- Huomaathan, että tässä positiossa ruotsin kielen osaaminen tarkistetaan.

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164874/create/


ASSET MANAGEMENT: PORTFOLIO MANAGEMENT TRAINEE

Portfolio Management Traineen tehtävässä pääset liittymään osaksi yhtä Suomen vahvimmista sijoitusorganisaatiosta, joka on myös palkittu sekä kansainvälisissä että kotimaisissa vertailuissa. Tarkemmin sanottuna, tulet työskentelemään Aktian Portfolio Management-yksikössä, joka vastaa Aktian osake- ja korkorahastojen hoitamisesta. Kesän aikana pääset avustamaan Portfolio Management yksikön 14 hengen osake- ja yrityslainatiimejä monipuolisissa salkunhoidon avustavissa tehtävissä. Työpäiväsi muodostuvat esimerkiksi erilaisten raporttien, katsausten ja analyysien, kuten markkina- ja sijoitusanalyysien laatimisesta. Tehtäviin kuuluu myös asiakasmateriaalien laatimista sekä erilaisten salkunhoidon työkalujen kehitystä ja ylläpitoa. Kesän jälkeen sinulle voi myös aueta mahdollisuus jatkaa työtä osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia kaupallisia korkeakouluopintoja (esim. rahoitus tai tuotantotalous). Opintosi ovat edenneet vähintään 3. vuosikurssille

- Laajaa kiinnostusta sijoitusmarkkinoista sekä sen eri instrumenteista

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Oma-aloitteista työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja

- Vahvaa MS Office osaamista, erityisesti Excelistä

- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

- Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä ja / tai finanssialalta

- Aikaisemman kokemuksen Python-ohjelmointikielen käytöstä

- Ruotsin kielen osaamisen

Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164884/create/


KESÄTYÖT TURUSSA:

AKTIA HENKIVAKUUTUS: VAKUUTUSKÄSITTELIJÄ (2 paikkaa)

Aktia Henkivakuutus Oy on Aktia-konserniin kuuluva tytäryhtiö, joka vastaa asiakasystävällisten henkivakuutusratkaisujen, kuten henkivakuutusten ja työkyvyttömyysvakuutusten, vakavan sairauden turvien tuottamisesta sekä erilaisten säästövakuuttamisen ratkaisuista. Aktia Henkivakuutus Oy työllistää yhteensä noin 70 henkeä ja vakuutuskäsittelijänä liityt osaksi noin 15-hengen Underwriting, Group Pensions & Sales Support-tiimiä. Kesän aikana pääset tutustumaan finanssialaan ja Aktiaan konsernina erilaisten monipuolisten vakuutusten hoidon avustavien tehtävien kautta. Avustat tiimiläisiäsi esimerkiksi erilaisten tietojen syöttämisessä järjestelmiin, postituksessa sekä paperiarkiston skannaamisessa. Kesän jälkeen sinulle voi myös aueta mahdollisuus jatkaa työtä osa-aikaisesti.

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja - voit olla esimerkiksi kaupallisen alan opiskelija, opintojen alkuvaiheessa

- Jonkinlaista aikaisempaa työkokemusta ylipäätään

- Tarkkaa, oma-aloitteista ja pitkäjänteistä työskentelyotetta

- Hyvää suomen ja / tai ruotsin kielen osaamista

Katsomme eduksi:

-Aikaisemman kokemuksen vastaavista tehtävistä
Hae täältä:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/164893/create/
Www

https://atalent.fi/open-position/aktia-kesatyot-2023-164126

Jaa ilmoitus