Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 1.2.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
1.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Puutarhakatu 10 33210 , Tampere

Lisätietoja antaa
Anni Pikarinen / krs03@academicwork.fi

Jr. Projekti-insinööri ja/tai Lopputyöntekijä, A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, Tampere

Työtehtävän kuvaus Haluatko kasvattaa rakennuttamisen osaamistasi ja vastuitasi mielenkiintoisten ja vaihtelevien hankkeiden parissa? A-Insinöörit etsii projekti-insinööriä projektipäälliköiden tueksi rakennuttamis- ja projektinjohtotehtäviin monipuolisiin rakennuttamisen hankkeisiin Tampereelle. Kokemusta vastaavista tehtävistä ei vielä tarvitse välttämättä olla, vaan A-Insinöörit tarjoaa tehtävään hyvän perehdytyksen sekä ammattitaitoisen tiimin tuen. Olit siis vastavalmistunut tai opintojen loppuvaiheessa ja loppuntyötä vailla valmis – lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian! Jos mahdollisuus olla mukana rakennuttamassa merkittäviä rakennushankkeita kiinnostaa, tämä voi olla paikkasi!

Kuvaus
A-Insinöörit toimi niin uudis- kuin korjaushankkeidenkin parissa lukuisilla eri rakentamisen sektoreilla ja projekti-insinöörinä pääset osallistumaan projektipäälliköiden apuna useisiin mielenkiintoisiin rakennuttamishankkeisiin. Projekti-insinöörinä avustat projektipäälliköitä sekä toimit myös itsenäisesti asiantuntijatehtävissä. Pääset lisäksi osallistumaan muun muassa tarjous- ja sopimustoimintaan sekä muihin valmistelu- ja tukitehtäviin. Parempaa rakennuttamisen oppipaikkaa on vaikea kuvitella, sillä pääset välittömästi mukaan hankkeisiin yli 270 henkilön rakennuttamisen asiantuntijaorganisaatiossa. Sinulla on myös mahdollisuus toteuttaa lopputyösi Projekti-insinöörin roolissa.

Tarjoamme
- Ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan
- Kollegojen tuen kaikilla rakennuttamisen osa-alueilla, käyttöösi alan parhaat työkalut ja tekniikan sekä mahdollisuuden pitkään ja nousujohteiseen työuraan. Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja kokemuksen karttuessa A-Insinöörit mahdollistavat kasvusi oman kiinnostuksesi mukaisesti yhä vaativimpiin tehtäviin
- Kattavat henkilöstöedut ja reilun palkkauksen työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2020)
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää tästä.

Työtehtävä
- Rakennuttamishankkeissa toimiminen projektipäälliköiden mukana projekti-insinöörin tehtävissä
- Osallistuminen tarjous- ja sopimustoimintaan
- Kilpailuttamis- ja sopimusasiakirjojen valmistelu
- Muut valmistelu- ja tukitehtävät, kuten projektisuunnitelmat, pöytäkirjojen laatiminen sekä kustannusseuranta
- Kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus myös valvontatehtäviin työmailla, kuten vuosikorjauksien toteuttaminen
- Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan mahdollisuus myös projektipäällikön tehtäviin pienemmissä projekteissa itsenäisesti

Etsimällämme henkilöllä on
- Tehtävään sopiva koulutustausta (AMK tai DI, esim. rakennusinsinööri, talotekniikan/LVI-insinööri tai sähköinsinööri)
- Sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen
- Ajokortti, sillä työhön kuuluu myös satunnaisesti käyntejä työmaalla
- Eduksi katsotaan myös aikaisempi työkokemus rakennusalan suunnittelu-, urakointi- tai rakennuttamistehtävistä esimerkiksi kesätöistä tai harjoittelusta. Myös BIM-osaaminen on eduksi.

Työntekijänä olet:
- Yhteistyökykyinen
- Rohkea
- Oma-aloitteinen, itsenäinen ja kehittymishaluinen
- Tarkka ja huolellinen

Muuta tietoa
- Aloitus: Sopimuksen mukaan
- Kesto: 12kk, tavoitteena ja toiveena jatko tämän jälkeen
- Sijainti: Tampere
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
A-Insinöörit on suomalainen rakentamisen alan suunnittelu- ja konsulttiyritys. Yhtiömme tunnetaan maailmanluokan osaamisesta, erinomaisesta asiakaskokemuksesta ja innovatiivisesta otteesta uusien yhteistyömallien ja mielekkään ympäristön eteen. Yli 1100 asiantuntijaamme 16 toimipaikassa tekevät töitä innostavissa rakennuttamisen, rakennesuunnittelun ja infrarakentamisen hankkeissa - kotimaassa ja maailmalla. Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee yli 270 asiantuntijaa ympäri Suomea. Toimintamme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen - näin varmistamme, että asiakkaamme saavat meiltä aina parasta palvelua hankkeittensa parhaaksi.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/jr-projektiinsinoori-jatai-lopputyontekija-ainsinoorit-rakennuttaminen-oy-tampere/15084684

Jaa ilmoitus