Opiskelijatöihin.fi

HKScan Finland Oy

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Huhti-toukokuu

Palkkaus
SEL:n työehtosopimus

Haku päättyy
28.2.2023

Työpaikan lähiosoite
Lemminkäsienkatu 48 20521, Turku

Lisätietoja antaa
Laura Nyman +358504322054

Kesätyöntekijöitä elintarviketeollisuuden monipuolisiin tuontato- ja kunnossapitotöihin

Työtehtävän kuvaus HKScan on monipuolinen ruokatalo, jolla on tuotantolaitoksia ympäri Suomea (Mikkeli, Outokumpu, Vantaa, Forssa, Paimio, Rauma ja Eura) ja nyt etsimmekin innokkaita elintarviketeollisuudesta kiinnostuneita henkiköitä kesätöihin.

Meiltä voit saada kokoaikaisen kesäduunin esim. lihajalosteiden tai valmisaterioiden valmistuksen tai vaikkapa pakkaamon osastoilta. Töitä teemme pääosin kahdessa vuorossa, viikko aamua ja viikko iltaa + (osastosta riippuen) viikonloput aina vapaita!

Kesätyöntekijät koulutetaan huolella ennen töiden alkua, joten mitään aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta et tarvitse tuotantotöistä. Hyödyksi on, jos hygieniapassi löytyy, mutta siihenkin meiltä saa koulutuksen tarvittaessa. Ainoina edellytyksinä on, että meillä on oltava vähintään 18- vuotias töiden alkaessa ja suomen kielellä on tultava toimeen.

Meille sopii hyvin työporukkaan, jos on aktiivinen, oma-aloitteinen ja tiimipelaaja kaikin puolin. Se pitää sanoa, että työ on meillä fyysistä ja jalkojen päällä ollaan päivästä toiseen, joten hyvä kunto on ehdottomasti plussaa. Työyhteisöämme yhdistää myös se, että ollaan kaikki huolellisia ja tarkkoja, koska tehdään töitä kuitenkin elintarvikkeiden parissa. Työturvallisuus, hygienia ja laatu on sellaisia juttuja mistä kaikki pidetään täällä huolta työtehtävästä riippumatta.

Toivottavasti nähdään kesällä 2023!
Www

https://www.hkscan.com/fi/ura/avoimet-tyopaikat/

Jaa ilmoitus