Opiskelijatöihin.fi

Otonpoli Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2023

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
3500

Haku päättyy
31.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Lutakonaukio 7 40100, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Jenni Kuttila-Saari, jenni@otonpoli.fi

Suuhygienisti

Työtehtävän kuvaus Pieni ketjuihin kuulumaton vastaanottomme etsii tiimiinsä suuhygienistiä osa- tai kokopäivätyöhön. Käytössäsi on modernit tilat ja uusimmat laitteet.

Suuhygienistinä tehtäviisi kuuluu suu- ja hammassairauksien hoito, suun terveydentilan parantaminen, ennaltaehkäisevä suun terveydenhoito sekä esteettinen hammashoito. Pidät huolta myös välinehuollosta ja avustat tarvittaessa myös yleis- tai erikoishammaslääkäriä. Meillä tulet jakamaan huoneen yleishammaslääkärin kanssa.

Haemme joukkoomme positiivista, reipasta ja itseohjautuvaa suuhygienistiä. Meille sopiva henkilö voi olla vasta työuran alussa tai jo kokenut suuhygienisti. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja se sijoittuu klo 7.00–20.00 välille.

Me tarjoamme työntekijöille hyvät työterveyspalvelut, tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Noudatamme Tehy:n ja Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen työehtosopimusta. Noudatamme 4kk koeaikaa.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.
Www

http://otonpoli.fi

Jaa ilmoitus