Opiskelijatöihin.fi

Silta Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.5.2023

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Palkaton

Haku päättyy
31.5.2023

Työpaikan lähiosoite
Mäkelänkatu 87 00610, Helsinki

Lisätietoja antaa
Paula Kalli, 040 570 3861

Työharjoittelupaikka, palkkahallinto

Työtehtävän kuvaus Silta Oy on palkka- ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on olla mukavin työpaikka, jossa ammatistaan ylpeät siltalaiset arvostavat toisiaan ja luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Silta Oy on osa Administer -konsernia.

Työharjoittelussa pääset oppimaan uutta ja kartuttamaan monipuolista osaamista. Työharjoittelussa saat ohjaajan/ohjaajia, jotka tukevat sinua oppimisessa koko työharjoittelun ajan. Meillä pääset oppimaan mm. palkkaprosessiin kuuluvia asioita ja pääset myös osallistumaan asiakastyöhön. Mikäli työharjoittelusi sujuu hyvin, sinulla voi olla mahdollisuus saada meiltä myös työpaikka harjoittelujakson jälkeen.

Yritys ei ole mitään ilman osaavia ihmisiä, joten meillä voit luottaa siihen, että osaamistasi arvostetaan ja kehitetään sekä viihtyvyydestäsi pidetään huolta.

Työharjoittelun voit suorittaa Helsingin, Tampereen, Turun, Oulun, Seinäjoen, Vaasan tai Pieksämäen toimipisteellä ja osin myös kotitoimistoltasi käsin.

Tutustu meihin paremmin sivuillamme ja lähetä meille hakulinkin kautta työharjoitteluhakemus CV:n kanssa. Huomioithan, että edellytämme sujuvaa Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Hae tästä: https://silta.jobilla.com/

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.
Www

https://www.silta.fi/

Jaa ilmoitus