Opiskelijatöihin.fi

Silta Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 31.1.2023

Työn luonne
Kesätyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
31.1.2023

Työpaikan lähiosoite
Mäkelänkatu 87 00610, Helsinki

Lisätietoja antaa
Tiina Terävä-Kilpi, 0207595610

Kesätyöntekijöitä palkkapalveluun

Työtehtävän kuvaus Haemme

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PALKKAHALLINNON TEHTÄVIIN

Kesätöissä pääset itsenäisesti tutustumaan laaja-alaisesti palkanlaskennan tehtäviin:

- eri asiakasyritysten palkkojen laskeminen
- viranomaistilitysten ja Kela-ilmoitusten tekeminen
- muut palkkahallinnon tehtävät

Sinulla on aitoa halua ratkoa asiakkaiden haasteita sekä itsenäinen, huolellinen ja vastuullinen ote työhösi. Kaupallisen tai muun soveltuvan koulutustaustan lisäksi arvostamme vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä excel -osaamista. Sinulla on kiinnostusta toimia myös asiakasrajapinnassa. Aikaisempi työkokemus palkkahallinnosta sekä CGI- ja Mepco-järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, mielenkiintoiset työtehtävät, kannustavan työilmapiirin sekä osaavat työkaverit, jotka perehdyttävät ja tukevat sinua. Kesätyö alkaa sopimuksen mukaan. Voit työskennellä toimistollamme (pääkaupunkiseutu, Turku, Tampere, Pieksämäki, Tallinna) tai kotitoimistollasi.

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan kesätyöpaikasta lisää sekä täyttämään työhakemuksen. Hae meille töihin jo tänään tai viimeistään 31.1.2023. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävät täytetään heti soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Hae tästä: https://silta.jobilla.com/

Silta Oy on palkka- ja henkilöstöpalveluiden asiantuntijaorganisaatio. Visionamme on olla mukava työpaikka, jossa ammatistaan ylpeät siltalaiset arvostavat toisiaan ja luovat ylivertaisen asiakaskokemuksen. Silta Oy on osa Administer -konsernia. Yritys ei ole mitään ilman osaavia ihmisiä, joten meillä voit luottaa siihen, että osaamistasi arvostetaan ja kehitetään sekä viihtyvyydestäsi pidetään huolta.

Administer-konserni on suomalainen talous- ja palkkahallinnon, taloushallinto-ohjelmistojen ja konsultoinnin edelläkävijä. Vuonna 1985 perustettu Administer on yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Vuonna 2021 konsernin liikevaihto oli 42 miljoonaa euroa. Konserniin kuuluu Silta Oy, Adner Oy, EmCe Solution Partner Oy, Kuntalaskenta Oy ja Yrittäjän Polku Oy. Tarjoamme modernin taloushallinnon ratkaisuja kaikenkokoisille organisaatioille pk-yrityksistä suuryrityksiin ja julkishallintoon. 600 taloushallinnon ammattilaista palvelee asiakkaitamme jo 23 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Administer on osa kansainvälistä Integra-verkostoa. Olemme pörssiyhtiö, jonka osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin First North -markkinapaikalla.

Www

https://www.silta.fi/

Jaa ilmoitus