Opiskelijatöihin.fi

Espoon Kaupunki

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
14.11.2022

Palkkaus

Haku päättyy
30.6.2023

Työpaikan lähiosoite
. 02770, Espoo

Lisätietoja antaa
johtava rekrytointiasiantuntija Karine Ketolainen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 395 2159

Varhaiskasvatuksen sosionomi, harjoittelija

Työtehtävän kuvaus Sinä tulevaisuuden varhaiskasvatuksen sosionomi! Oletko innokas, positiivinen, sensitiivinen ja sitoutunut ammattikorkeakouluopiskelija? Tule meille Espoon suomenkieliseen varhaiskasvatukseen harjoittelijaksi.

Työyhteisömme ovat positiivisia, kannustavia ja innostuneita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelujakson laadukkaan pedagogisen varhaiskasvatuksen parissa mukavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Meillä työyhteisöissä on tärkeää, että sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme toisissamme sekä pienissä arjen hetkissä hyvät asiat.

Harjoittelusi voi olla palkallista, mikäli harjoitteluyksikölläsi on tarjota sijaisuus harjoittelujaksosi ajaksi. Harjoittelun kesto ja ajankohta määräytyvät opintojesi mukaan.

Harjoittelun kautta saat hyödyllistä kokemusta työelämästä, Espoon kaupungista työnantajana sekä mahdollisuuden luoda tärkeitä työelämän verkostoja. Monet harjoittelijat ovatkin hypänneet suoraan työelämään valmistumisen jälkeen.

Harjoitteluyksiköt sijaitsevat eri puolilla Espoota. Löydät niistä lisätietoja verkkosivuiltamme, osoitteesta:
https://www.espoo.fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/avoimet-tyopaikat-ja-opiskelijoiden-harjoittelupaikat-varhaiskasvatuksessa#section-23510

Otathan rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää, johtava rekrytointiasiantuntija Karine Ketolainen, etunimi.sukunimi@espoo.fi, puh. 050 395 2159

Jätä hakemus, niin olemme sinuun yhteydessä. Sovitaan juuri Sinulle sopiva työkokonaisuus.

Tervetuloa meille harjoittelijaksi!

Työaika: 38 h 15 min / viikko tai sopimuksen mukaan
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Edellytämme sinulta ko. hakemaasi tehtävään nähden mielellään loppuvaiheen alan opintoja sekä myönteistä asennetta, aktiivista työotetta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti. Arvostamme myös hyviä tiimityötaitoja, huumoria ja kekseliäisyyttä arjen vaihtuvissa tilanteissa.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!
Www

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/varhaiskasvatuksen-sosionomi-harjoittelija-espoo-03-2448-22/

Jaa ilmoitus