Opiskelijatöihin.fi

Otonpoli

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 4.11.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
Palkka neuvoteltavissa, esitä toiveesi

Haku päättyy
4.11.2022

Työpaikan lähiosoite
Lutakonaukio 7 40100, Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Jenni@otonpoli.fi

Hammmashoitaja

Työtehtävän kuvaus Haemme hammashoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hammasasema Otonpolille Jyväskylään.

Kiinnostaako tehdä töitä kolmen hengen tiimissä? Avustaisit protetiikan ja purentafysiologian erikoishammaslääkäriä yhdessä toisen hoitajan kanssa. Avustamisen lisäksi työnkuvaasi kuuluu välinehuolto sekä tarvittaessa toimistotöitä.

Haemme joukkoomme positiivista ja reipasta hammashoitajaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta sekä joustavuutta. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa ja se sijoittuu klo 7.00–20.00 välille.

Me tarjoamme työntekijöille hyvät työterveyspalvelut, tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedut. Noudatamme Tehy:n ja Hammaslääkärien työnantajayhdistyksen työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löytyessä. Otamme myös vastaan hakemuksia osa-aikaisesta työstä kiinnostuneet. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin
Www

http://otonpoli.fi

Jaa ilmoitus