Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 24.10.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
24.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Pesulankatu 4 50130 , Mikkeli

Lisätietoja antaa
Jesperi Räsänen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15080331

Asiakaspalvelija, Mainospuu Oy, Mikkeli

Työtehtävän kuvaus Asiakaspalvelua markkinoinnin keskiössä! Auta asiakkaita valitsemaan heille parhaat mahdolliset mainontaratkaisut toimimalla Mainospuun asiakaspalvelijana. Aiempaa kokemusta alalta ei vaadita, sillä kiinnostus ja motivaatio alaa sekä tehtävää kohden ratkaisevat! Hae paikkaa välittömästi, sillä etenemme tehtävään sopivien hakijoiden kanssa jo hakuaikana.

Kuvaus
Asiakaspalvelullisessa tehtävässä toimit linkkinä Mainospuun ja asiakkaiden välillä, vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin, sekä neuvot mainonnan vaihtoehdoista. Toimit yhteistyössä asiakkaiden lisäksi myös tiiviissä yhteistyössä Mainospuun työyhteisön kanssa. Opit tehtävässä mainonnan ratkaisuista, siihen johtavista prosesseista sekä käytetyistä materiaaleista.

Tehtävään soveltuu sekä kokoaikainen että osa-aikainen työntekijä, joten voit esimerkiksi työskennellä opintojesi ohella. Kokoaikaisella työntekijällä on mahdollisuuksia myös vaikuttaa työtehtäviinsä oman osaamisen mukaan.

Tarjoamme
Monipuoliset työtehtävät
Avoimen ja auttavan työyhteisön, missä yhteistyö on jatkuvaa
Joustavuutta, voit olla kokoaikainen tai osa-aikainen työnhakija
Oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan mahdollisuus vaikuttaa omiin työtehtäviin, varsinkin asiantuntijuuden kasvaessa
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta.

https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä
Asiakaspalvelu sähköpostitse, puhelimitse sekä tiskillä
Mainostuotteiden sekä materiaalien asiantuntijuus sekä siten omaan tietotaitoon perustuva ratkaisun esittäminen asiakkaille
Tilausten vastaanotto sekä koordinointi
Yhteistyö teknisten sekä graafisten suunnittelijoiden kanssa

Etsimällämme henkilöllä on
Hyvät yhteistyötaidot, sillä toimit yhteistyössä asiakaskunnan kanssa, mutta myös Mainospuun henkilökunnan kanssa
Oma-aloitteisuutta, käytät aikaa ja panostat asiakkaiden kysymyksiin ja neuvontaan
Paineensietokykyä, sillä sesonkiaikana yhteydenottoja saapuu paljon
Sujuva suomen kielitaito
Eduksi katsomme tuntemuksen painontamenetelmistä, graafisesta suunnittelusta, tai asiakaspalvelusta, mutta mikään näistä ei toimi edellytyksenä.

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: 12kk määräaikainen, jatko mahdollinen
Sijainti: Mikkeli
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Mainostoimisto Mainospuu Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Mainospuu Oy :n toiminta on suuntautunut toteuttavaan mainontaan, joka käytännössä tarkoittaa erilaisten mainoskylttien, suurkuvatulosteiden, opasteiden, julisteiden, tarrojen, tarratekstien, auto- ja ikkunateippausten valmistusta sekä monenmoista muuta mainosten merkintää eri materiaaleille.
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/asiakaspalvelija-mainospuu-oy-mikkeli/15082417

Jaa ilmoitus