Opiskelijatöihin.fi

Trombia

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 17.10.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
17.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Näpinkuja 2 01740, Vantaa

Lisätietoja antaa
Sofia Latva-Koivisto, sofia.latva-koivisto@atalent.fi

Logistics & Service Trainee varaosatoimitusten ja varastonhallinnan tehtävien pariin

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Näpinkuja 2, 01740 Vantaa
Haku-DL: 17.10.2022

Katujen kunnossapidon innovaattori Trombia etsii nyt kasvunsa tueksi asiakaspalveluhenkistä ja toimeentarttuvaa Logistics & Service Traineeta täydentämään Vantaan kuuden hengen tiimiä! Rooli sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle, sillä työtä on mahdollista tehdä osa-aikaisesti 25-37,5h viikossa työpäivien ollessa joustavia sekä iltapäiväaikaan painottuvia. Osa-aikaisen roolin kohdalla toivomme kuitenkin, että pystyisit työskentelemään lyhyempiä päiviä viitenä päivänä viikossa.

Logistics & Service Traineena vastaat varaosatoimituksiin ja varastonhallintaan liittyvistä tehtävistä ja avustat työkavereitasi siellä, missä apua kulloinkin tarvitaan. Päivittäisessä arjessa vastaat sekä varaosatoimitusten toteutumisesta että varaston ajantasaisuudesta ja varmistat, että asiakkaat saavat tuotteensa määräaikaan mennessä. Monipuolisessa roolissa pääset osaksi vaihtelevia tehtäviä: ylläpidät varastojärjestelmää, seuraat tilausten toteutumista, osallistut erilaisiin selvitystehtäviin ja tarpeen mukaan avustat jälkimarkkinointiin liittyvissä tehtävissä. Toimistotehtävien lisäksi pääset myös laittamaan kädet saveen, sillä rooliin kuuluu olennaisesti myös varaston ja lähettämön arkeen osallistuminen esimerkiksi lähtevien tuotteiden pakkaamisessa ja varaosia tarvitsevien tuotteiden loppuvarustelun osalta. Osallistut myös hydrauliikalla toimivien kiinteistöhuoltokoneiden varusteluun ja huoltotöihin. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan roolia on myös mahdollista muokata. Mikäli olet vailla opinnäytetyö- tai diplomityöpaikkaa, on tehtävän yhteydessä myös mahdollisuus opinnäytetyön tekoon.

Mitä etsimme?

Toivomme, että sinulta löytyisi teknistä taustaa, asiakaspalvelukokemusta sekä kykyä toimia ongelmitta paineen alla. Olet palveluhenkinen etkä arkaile tarttua työkaluihin tai hypätä trukin selkään tarpeen niin vaatiessa. Saatat olla urasi alkuvaiheessa oleva tulevaisuuden osaaja tai jo kokeneempi tekijä - ennen kaikkea toivomme, että olet myönteisellä asenteella varustettu ja kiinnostunut oppimaan uutta.

Odotamme sinulta:
- Tehtävään soveltuvaa teknistä opintotaustaa esim. logistiikka, autoala, tuotantotalous, konetekniikka tai muu vastaava
- Avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä vahvoja tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja
- Ongelmanratkaisukykyä, teknistä näppäryyttä ja motivaatiota työskennellä sekä toimistossa että hands on -tehtävissä
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa - ruotsin kielen osaaminen nähdään eduksi

Katsomme eduksi:
- Kokemuksen varasto- ja kokoonpanotyötehtävistä
- Trukkikortin sekä harrastuneisuuden teknisten koneiden parista

Mitä Trombia tarjoaa sinulle:
- Monipuolisen työnkuvan, jota on mahdollista muokata osaamisen ja toiveidesi mukaan, sekä hyvät mahdollisuudet urakehitykselle
- Tilaisuuden vaikuttaa pienen, mutta kasvua hakevan yrityksen toimintaan ja prosesseihin
- Nuorekkaan ja yrittäjähenkisen työyhteisön nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä, joka osaltaan luo vihreämpää ja energiatehokkaampaa aikakautta katujen kunnossapidossa
- Mahdollisuuden työskennellä itsenäisesti ja itse vaikuttaa sekä vastata oman työsi tuloksista
- Joustavuutta ja vapautta mutta samalla vastuuta niin paljon kuin kantti kestää kantaa
- Hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkkauksen: kokemuksesi ja osaamisesi mukaan palkkasi liikkuu kokoaikaisessa roolissa 2 500 - 3 000 e/kk välillä

Kiinnostuitko?

Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 17.10. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/151995/create/ .Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Trombiasta voit lukea lisää osoitteessa: https://trombia.com/fi/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Recruitment Manager Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä tulet työllistymään aTalent Recruitingin työntekijäksi Trombialle.

Trombia Technologies on suomalainen katujen kunnossapidon kehittäjä lumen, pölyn, roskan ja hiekan puhdistukseen. Vuonna 2011 Kuopiossa perustetun yhtiön päätuotteita ovat hydrauliset lumi- ja harjaustyölaitteet, vedettömät Trombia lakaisukonetyölaitteet sekä autonomiset Trombia Free -lakaisukoneet. Yhtiön pääinnovaatio, maailmanlaajuisesti patentoitu, vedettömään puhdistukseen perustuva Trombia-lakaisukone on suunniteltu tarjoamaan kestävämpiä ja tehokkaampia katujen puhdistuskoneita kaupunkeihin, satamiin, lentokentille ja teollisuuskohteisiin.

Tällä hetkellä 12-henkisen yhtiön visiona on kasvaa pienestä innovaattorista maailman suurimmaksi lakaisukoneteknologiatoimittajaksi vuoteen 2029 mennessä, ja vauhdittaa näin vihreämpää ja energiatehokkaampaa aikakautta katujen kunnossapidossa.
Www

https://emp.jobylon.com/applications/jobs/151995/create/

Jaa ilmoitus