Opiskelijatöihin.fi

Raisio

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.10.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus

Haku päättyy
13.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Raisionkaari 55 Raisio, 21200

Lisätietoja antaa
Kimmo Surakka, +358500120219

Myyntiedustaja

Työtehtävän kuvaus Haemme nyt kahta myyntihenkilöä, Seinäjoelle ja Kuopioon täydentämään myyntiryhmäämme.



MYYNTIEDUSTAJA



Oletko etsimämme lisävoima myyntitiimiimme?

Tunnetko hyvin Seinäjoen tai Kuopion vähittäiskaupan asiakaskunnan?

Kiinnostaisiko sinua työskennellä tuoteryhmissä, joissa pääset kauppakohtaisella tekemiselläsi vaikuttamaan mm. Elovena®-, Benecol®- ja Beanit®-brändiemme menestykseen?



Vastuullasi on myyntityö, menekkiä edistävien ratkaisujen toteutus ja toiminnan kehittäminen pääosin K-Citymarketeissa, K-Supermarketeissa ja K-Marketeissa Seinäjoella tai Kuopiossa sekä markkina-aluettasi koskevien suunnitelmien, toteutusten, raporttien ja analyysien tekeminen.

Työsi on kenttämyyntityötä, olemassa olevien asiakkuuksien hoitamista ja kehittämistä. Vastaat tehtävässäsi hyvin itsenäisesti asiakastarpeisiin pohjautuvan myyntiprosessin hoitamisesta ja pitkäaikaista asiakassuhteista.

Odotamme sinulta avointa ja rohkeaa työotetta sekä kiinnostusta b-to-b kaupankäyntiin. Työskentelytapasi on suunnitelmallinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot.

Arvostamme myyntialueen vähittäiskauppa-asiakkuuksien hyvää tuntemusta, vahvaa kokemusta vastaavista myyntitehtävistä ja asiakasyhteistyöstä, myynninohjausjärjestelmien hallintaa sekä kaupallista koulutusta.

Kokemus tuoteryhmäratkaisujen toteuttamisesta ja menekinedistämisestä kauppatasolla on myös eduksi. Liikkuvan työn vuoksi ajokortti on välttämätön ja autoetu on osa palkkaa. Työ on aloitettavissa sopimuksen mukaan.

Raisio tarjoaa monipuolisen ja haastavan tehtävän kilpailukykyisine etuineen mukavassa työympäristössä ja hyvässä porukassa mielenkiintoisten tuotteiden ja brändien kanssa.

Meitä on Raisiolla noin 400 asiantuntijaa useassa eri maassa. Haluamme olla mukana edistämässä tulevaisuusmyönteistä, kestävää ruokakulttuuria, ja noudatamme tässä tehtävässä hyvinkin yksinkertaista reseptiä: keskitymme terveelliseen ruokaan vastuullisuudesta ja mausta tinkimättä.

Toivomme sinun innostuvan samoista asioista kuin me: herkullisista ja hyvää tekevistä tuotteista, yhdessä tekemisestä ja jatkuvan kehittämisen kulttuurista. Emme väitä olevamme valmiita, mutta olemme huippuja rakentamaan parempaa työpaikkaa yhdessä. Raision arvot – rohkeus, reiluus ja innostus – toimivat tienviittoina tällä matkalla.



Lisätietoja tehtävästä antaa avainasiakas- ja kenttämyyntipäällikkö Kimmo Surakka 0500-120219.



Lähetä hakemuksesi sekä CV palkkapyyntöineen viimeistään 13.10.2022.
https://ura.raisio.com/jobs/2095826-myyntiedustaja

Voimme edetä rekrytoinnissa ja haastatella hakijoita jo hakuaikana.
Www

https://www.raisio.com/

Jaa ilmoitus