Opiskelijatöihin.fi

Ropo Capital Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 2.10.2022

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
17.10.2022

Palkkaus
TES

Haku päättyy
2.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Viestikatu 3 70600, Kuopio

Lisätietoja antaa
Sini Pentikäinen 040 734 4145

Asiakasneuvojia maksuneuvontaan Kuopioon

Työtehtävän kuvaus Haemme nyt asiakaspalvelutyöstä ja taloushallinnosta kiinnostuneita kausityöntekijöitä lähes vuoden mittaiseen määräaikaisuuteen Kuopion toimipisteelle. Työsuhteen jatko pidemmäksi aikaa on mahdollinen tilanteen ja tarpeen mukaan. Tässä roolissa sinulla on hyvä mahdollisuus syventää asiakaspalvelutaitojasi ja ottaa haltuun maksujärjestelyiden kattava tehtäväkenttä.

Tärkein työtehtäväsi on auttaa asiakkaidemme asiakkaita maksamiseen liittyvissä asioissa, kuten eräpäivän siirroissa, maksujen jakamisessa useampaan erään, reklamaatioiden ja osoite-epäselvyyksien selvittämisessä sekä tietojen päivittämisessä.

Työtä tehdään puhelimitse, sähköpostitse ja chatissa. Työvuorot sijoittuvat arkisin klo 8–20 ja lauantaisin klo 9–15 välille.

Vaikka tavoitteenamme on ratkaista jokainen asia heti ensimmäisen kontaktin aikana, tärkeintä asiakaspalvelussamme on avulias, ystävällinen ja ratkaisukeskeinen asenne. Kohtaamme ihmisiä kaikenlaisissa tilanteissa; ihan jokainen voi tarvita välillä joustoa maksamiseen ja usein joustoa voidaan laskuttajan kanssa sovittujen linjauksien mukaisesti myös tarjota.

Tasapainottelemme laskuttajan kassavirran tukemisen ja loppuasiakkaan toiveiden välillä, joten neuvottelutaidot ja hyvä palveluasenne ovat eduksi. Tehtävämme on auttaa, tarjota ratkaisuja ja ottaa vastaan joskus tiukkasanaistakin palautetta.

Toivomme sinulta:

- Hyvää, positiivista palveluasennetta
- Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kärsivällisyyttä
- Neuvottelu- ja ongelmanratkaisutaitoja
- Asiakaspalvelukokemus on etu, mutta asenne ja halu oppia ratkaisee
- Kiinnostusta laskutukseen ja talouden hallintaan
- Vähintään 18 vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

- Kattavan perehdytyksen ja tiimin/lähiesihenkilön jatkuvan tuen
- Tärkeän työn osana yritysten ja kuluttajien talouden hallintaa
- Mahdollisuuden kasvattaa osaamista maksuneuvonnasta aina vaativimpiin maksuvalvonnan tehtäviin
- Mukavan työyhteisön ja tiiviin oman tiimin

Kiinnostuitko? 

Jätä hakemuksesi ajoissa, viimeistään 2.10.2022 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastatteluja järjestetään jo hakuaikana. Ilmoitamme kaikille hakijoille, kun rekrytointiprosessi on saatu kokonaisuudessaan päätökseen. Työn aloitus 17.10.2022.

Asiakaspalvelukokemus on etu lähes jokaisella alalla ja antaa hyvät lähtökohdat työnhakuun myös tulevaisuudessa. Toimimme hyville työntekijöille mielellämme suosittelijoina ja tarjoamme vakituisia paikkoja kausityöntekijöille aina mahdollisuuksien mukaan. Tarkistamme myös kaikkien valittujen luottotiedot.  Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella torstaisin klo 13-14 Ryhmäpäällikkö Sini Pentikäiseltä puh. 040 734 4145.
Www

https://www.ropocapital.fi/fi/etusivu/

Jaa ilmoitus