Opiskelijatöihin.fi

Suomen Tukholman suurlähetystö

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 23.10.2022

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
1.1., 1.4., 1.6. tai 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
23.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Gärdesgatan 9 - 11 11527, Stockholm

Lisätietoja antaa
Jaana Valve +46 (0)8 6766700

4 Konsuliharjoittelijaa

Työtehtävän kuvaus TULE MEILLE HARJOITTELUUN!


Suomen suurlähetystö Tukholmassa hakee neljää ammattikorkeakouluharjoittelijaa vuodelle 2023 viiden kuukauden perättäisille harjoittelujaksoille. Vapaamuotoiset hakemukset 23.10.2022 mennessä.

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijoita konsulaatin tehtäviin. Tarjoamme innostavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden tutustua edustuston toimintaan ja palveluihin. Asemapaikka Tukholma on aktiivinen suurkaupunki, josta löytyy viheralueiden ja historian lisäksi paljon vapaa-ajan mahdollisuuksia. Viiden kuukauden harjoittelujaksot alkavat 1.1., 1.4., 1.6. ja 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät
• Osallistuminen asiakaspalveluun (passi- ja henkilökorttihakemukset, kansalaisuusilmoitukset)
• Muut tavanomaiset toimistotehtävät (ml. suurlähetystön vastaanoton ja puhelinvaihteen hoito)
• Muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan
• Tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta
• Kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä
• Sujuvaa suomen kielen taitoa sekä ruotsin taitoja, joilla tulee toimeen

Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi.

Harjoittelun ehdot

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus joko oppilaitokselta, Erasmus+ -harjoitteluapuraha tai aikuiskoulutustuki. Myös stipendit hyväksytään oppilaitoksilta ja esimerkiksi säätiöiltä, joiden toimintamuotoihin tai tehtäviin on kirjattu apurahojen (ml. matka-apuraha) myöntö opiskelijoille työharjoitteluun. Harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija kuuluu valtion matkaturvavakuutuksen piiriin koko harjoittelunsa ajan. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen consular.tuk(at)formin.fi viimeistään 23.10.2022. Sähköpostiviestin otsikkoon merkintä "AMK-harjoittelija ja hakijan nimi". Kerro mistä harjoitteluajankohdasta olet kiinnostunut. Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvalli-suusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkem-pia tietoja osoitteessa https://supo.fi/turvallisuusselvitykset.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa https://um.fi/tietosuoja. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja harjoittelusta puhelimitse +46 (0)8 6766700 (Jaana Valve tai Kirsi Olakivi-Miftari) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@formin.fi.
______________________________________
SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ / FINLANDS AMBASSAD
Gärdesgatan 9 - 11, Box 24285, 104 51 Stockholm
Tfn +46 8 676 67 00
https://finlandabroad.fi/web/swe/etusivu
www.facebook.com/FinlandsAmbassadStockholm
http://twitter.com/FinAmbSthlm
www.instagram.com/finlandstockholm
https://matkustusilmoitus.fi/
Www

https://finlandabroad.fi/web/swe/etusivu

Jaa ilmoitus