Opiskelijatöihin.fi

KYS/PSSHP

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Sovitusti

Palkkaus
Palkaton harjoittelu

Haku päättyy
31.12.2022

Työpaikan lähiosoite
Puijonlaaksontie 2 70210, Kuopio

Lisätietoja antaa
Jesse Honkanen Savonia, 0447855572 / Petteri Alanko KYS, 0447178564 (etunimi.sukunimi (at) savonia.fi/kuh.fi)

Virtuaalisen sairaalamuseon sivuston siirtoon harjoittelija

Työtehtävän kuvaus KYS eli Kuopion yliopistollinen sairaala on toteuttanut yhdessä Savonia-ammattikorkeakoulun kanssa Tarinan sairaalamuseolle virtuaalisen verkkosivuston. Sivusto löytyy osoitteesta https://sht.savonia.fi/sairaalamuseo/ Sivustolla on laajasti kuvattu sairaalamuseon toimintaa, ja kävijä pääsee sivustolla tutustumaan monin eri tavoin sairaalatoiminnan historiaan.

Sivusto perustettiin WordPress-tekniikalla Savonian ympäristöön, mutta jatkuvuuden kannalta on parasta siirtää sivusto KYSin julkaisualustalle. KYS käyttää alustana Liferay 7:aa. Harjoittelijan tulisi valmistella ja toteuttaa siirto KYSin alustalle, ja varmistua että kaikki eri mediamuodot toimivat uudella alustalla ja eri päätelaitteilla. Siirron yhteydessä sisältöä tulee kehittää enemmän KYSin brändin mukaiseksi. Ei ole välttämätöntä tuntea Liferayn toimintaa entuudestaan, siihen on mahdollista saada perehdytys. Harjoittelijalla tulee kuitenkin olla riittävä perusosaaminen julkaisujärjestelmien käytöstä.

Harjoittelijaksi haetaan ensisijassa Savonia-amk:n opiskelijoita, mutta myös muut sopivalla osaamisella varustetut henkilöt voivat hakea. Harjoittelun pituus voidaan sovittaa tarpeen mukaan, mutta työtä siirrossa on arviolta kuukaudeksi tai kahdeksi. Hakijan kiinnostuksesta ja osaamisesta riippuen harjoitteluun voidaan liittää mm. viestinnän suunnittelua ja kehittämistä.

Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.
Www

https://www.psshp.fi/fi/etusivu

Jaa ilmoitus