Opiskelijatöihin.fi

Sumitomo SHI FW Energia Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
15.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Relanderinkatu 2 78200, Varkaus

Lisätietoja antaa
Jenny Railo, krn01@academicwork.fi

Design Engineer, Sumitomo SHI FW Energia Oy, Varkaus

Työtehtävän kuvaus Miltä kuulostaisi olla osa tulevaisuuden teollisuutta ? Etsimme Sumitomo SHI FW Energia Oy:lle Design Engineer- tehtävään Varkauteen insinööriä mahdollistamaan yrityksen vision ja mission saavuttamista. Sumitomo SHI FW Energia on osa kansainvälistä teollisuusyritystä joka 130 vuoden kokemuksella haluaa omalta osaltaan edistää hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteiden saavuttamista nopeammin. Tämä on sinun mahdollisuutesi päästä osaksi asiantuntevaa suunnittelutiimiä ja hyödyntämään omaa intoasi ja kokemustasi. Lue lisää tarjouksestamme ja tehtävän vaatimuksista alta.

Kuvaus
Tässä roolissa kuulut parin kymmenen henkilön asiantuntevaan suunnittelutiimiin, joka koostuu kokeneista asiantuntijoista ja nuoremmista osaajista. Tuot oman osaamisesi tiimiin aiemman työkokemuksesi sekä suoritetun tutkinnon pohjalta. Tehtävään kuuluu kattilalaitosten painerungon, putkiston tai kanavien suunnittelua tarjous- ja toteutusprojekteissa. Työpäiväsi koostuvat kattilalaitosten huolto- ja korjaustöihin liittyvien kattilan osien suunnittelusta. Lisäksi tuot panoksesi myös laitosten ja välineistöjen modernisointiin. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden korjata vanhaa mutta myös luoda uutta. Maailma ja tekeminen muuttuu jatkuvasti ja tehtävässäsi varmistat, että Sumitomo SHI FW on tämän kehityksen aallon harjalla. Tehtävässä toteutettavien projektien kokoluokka vaihtelee ja ne usein toteutuvat päällekkäin, joten tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi projektinhallinnassa. Kokemuksestasi riippuen osallistut myös suunnittelu- tai valvontatehtäviin konepajalla tai työmaalla.

Tarjoamme
-Mielenkiintoisen työnkuvan ja kasvavan kansainvälisen yrityksen työkulttuurin
-Tukea ja mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa yrityksen sisällä
-Hybridityömallin
Lue lisää urasta Sumitomo SHI FW:llä täältä.

Työtehtävä
-Kattilalaitosten korjaus- ja modernisointitöihin liittyvät kattilaosien suunnittelutehtävät, esim. painerunko, putkistot, kanavat
-Mekaaninen suunnittelu
Etsimällämme henkilöllä on
-Tehtävään soveltuva koulutus, esim. energia-. kone- tai tuotantotekniikan insinööri/DI-insinööri
-Kokemusta tehtävistä vähintään harjoitteluiden tai kesätöiden kautta
-Ymmärrystä suunnitteluohjelmista esim. AutoCAD, Solidworks, Autodesk, Inventor
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Työntekijänä olet
-Ennakkoluuloton ja lähdet uuteen rohkeasti
-Aktiivinen ja kysyt asioista, joista et ole varma
-Yhteistyökykyinen ja puhallat tiimin kanssa yhteen hiileen

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Sijainti: Varkaus
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sumitomo SHI FW Energia Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Jenny Railo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15081440
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Sumitomo SHI FW has been on a journey of innovation since 1891. The energy market has changed a lot in that time. Our focus on providing the highest-quality solutions remains as true today as it was then.

As a global provider of energy technology and services, our focus is on integrated solutions that support our customers from end to end. We want to be a life-cycle partner, from inception to design, and across installation, execution, maintenance, and operations – we will be there every step of the way.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/design-engineer-sumitomo-shi-fw-energia-oy-varkaus/15081440

Jaa ilmoitus