Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
14.10.2022

Työpaikan lähiosoite
Jyskänlaakso 1 40420 , Jyväskylä

Lisätietoja antaa
Iida Seilo tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa tre01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15081381

Työmaapäällikkö, KSPT-Insulation

Työtehtävän kuvaus Oletko etsimämme työmaapäällikkö, jolla on aitoa halua kehittää itseään projektien parissa kansainvälisessä ympäristössä? Kiinnostaako sinua vaihtuvat projektit ympäri maailman? Tämä rooli on oiva tilaisuus uran alkuvaiheessa olevalle, esimerkiksi vastavalmistuneelle, jolla on palava halu tuoda teoriaa käytäntöön uusin ideoin – roolissa pääset aidosti ottamaan vastuuta ja vaikuttamaan omaan ammatilliseen kehittymiseesi. Emme edellytä aiempaa kokemusta, vaan tärkeintä on pelkäämätön ja vastuuntuntoinen asenne. Etsimme asiakkaallemme KSPT-Insulationille työmaapäällikköä teollisuuseristysyksikköön. Mikäli sinulla on kiinnostusta työskennellä monipuolisissa ja vastuullisissa tehtävissä, hae paikkaa välittömästi – etenemme heti sopivan hakijan löydyttyä!

Kuvaus
Työmaapäällikkönä vastaat projektien tehokkaasta ja laadukkaasta toteutuksesta. Työtehtäväsi koostuvat aina projektin mitoittamisesta laadunvalvontaan. Pääset kehittymään työmaapäällikkönä ja tulet työskentelemään tiiviisti alihankkijoiden kanssa. Tulet aluksi sijoittumaan Kemiin, mutta myöhemmin projektit sijoittuvat pääosin ulkomaille. Projektit kestävät keskimäärin noin puolisen vuotta, joten sinulla tulisi olla valmiutta projektiluontoiseen työhön.

Tarjoamme:

Loistavan mahdollisuuden motivoituneelle työntekijälle kasvaa yrityksen sisällä
Kattavan perehdytyksen ja asteittain kasvavan vastuun
Ammattitaitoisen ja motivoivan tiimin
Tarjoamme
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta. https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/kokoaikatyo

Työtehtävä
Projektin mitoittaminen ja materiaalin tilaus
Asennus- ja laadunvalvonta
Yhteistyötä eri sidosryhmien kuten asiakkaiden ja toimittajien kanssa
Tehtävien koordinointi alihankkijoiden kanssa
Tiimisi tukeminen ja kehittäminen

Etsimällämme henkilöllä on
Tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi rakennusalalta
Sujuva suomen tai englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
Valmiutta matkustamiseen sekä ulkomaille että Suomeen eri projektien merkeissä

Työntekijänä olet
Oma-aloitteinen – työssä menestyminen edellyttää hands on-asennetta
Kehityshaluinen – haluat aidosti päästä kehittämään itseäsi ja tiimiäsi
Sinnikäs – pääset joka päivä ratkomaan uusia haasteita

Muuta tietoa
Aloitus: Sopimuksen mukaan
Kesto: Vakituinen
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä KSPT-Insulationin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
KSPT-Insulation Oy on vuonna 1977 perustettu eristys- ja telinemateriaaleja sekä asennuspalveluita ympäri Eurooppaa tarjoava yritys.

Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/tyomaapaallikko-ksptinsulation/15081381

Jaa ilmoitus