Opiskelijatöihin.fi

Citynomadi

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
1.9.2022

Palkkaus
harjoittelusta emme maksa palkkaa

Haku päättyy
11.8.2023

Työpaikan lähiosoite
Kuninkaankatu 15 A T1 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Merja Taipaleenmäki

Digitaalinen palvelu – myynti ja markkinointi – harjoittelu

Työtehtävän kuvaus Myyntityö on kivaa, kun se on suunniteltu hyvin ja se meillä osataan! Lisäksi pääset tekemään yrityksen markkinointia kansainvälisesti.

Yrityksemme. Citynomadi visualisoi vuorovaikutteisuutta kartoilla. Työskentelemme yritysten kanssa.
Liiketoiminta-alueitamme ovat: City, Building ja Forest. Asiakkaitamme ovat mm. tapahtumat, tuotantolaitokset, kiinteistöt ja kiertotalous.

Palvelumme. Pääset tutustumaan eri alojen teemakarttoihin ja reitteihin ottamalla osoitteen citynomadi.com kännykässäsi, vaihtoehtoisesti lataamalla maksuttoman Nomadi-sovelluksen tai vilkaisemalla sosiaalisen median kanaviemme postauksia.

Työtehtävä. Etsimme myynnin, markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijoita yritykseemme Tampereen keskustaan. Olemme tottuneet etätyöhön, ja se sopii hyvin myös harjoittelussa.

Millaista harjoittelijaa etsimme? Jos olet kansainvälisesti suuntautunut, aloitteellinen, idearikas ja nautit ihmisten kanssa keskustelusta, tämä harjoittelu on sinulle. Pääset tekemään erilaisia töitä ja opit paljon asiakastyöskentelystä, myös Eurooppaan ja muualle maailmaan suuntautuvasta markkinoinnista.

Kielitaito. Kielitaitovaatimuksena suomalaisille opiskelijoille on vähintään yhden vieraan kielen vahva osaaminen. Pääset työssäsi käyttämään ja kehittämään kielitaitoasi.

Milloin? Etsimme harjoittelijoita koko lukuvuoden ajan, joten harjoittelun aloitus voidaan sopia joustavasti. Harjoittelun keston tulee olla 2 - 6 kk.

Jatko? Harjoitteluajan jälkeen yrityksemme palkkaa mielellään osaavan harjoittelijan osa-aikatyöhön ja valmistumisen häämöttäessä kokoaikaisesti.

Harjoittelupalkka. Harjoitteluajalta emme maksa palkkaa.

Ota yhteyttä! Hae paikkaa lähettämällä lyhyt vapaamuotoinen sähköposti-hakemus ja cv osoitteeseen merja@citynomadi.com. Sovimme se jälkeen webinaari-haastattelun kanssasi.
Www

https://www.citynomadi.com

Jaa ilmoitus