Opiskelijatöihin.fi

Finnmap Infra

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 28.8.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
28.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Ratapihankatu 11 00520, Helsinki

Lisätietoja antaa
Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi)

Tietomallikoordinaattori väylähankkeiden pariin

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Ratapihantie 11, 00520 Helsinki tai Askonkatu 9 B, 15100 Lahti
Haku-DL: 8.8.2022

Tulevaisuuden yhdyskuntia ja liikenneverkkoa rakentava Finnmap Infra hakee toimeentarttuvaa ja itseohjautuvaa tietomallikoordinaattoria täydentämään tiimiään! Etsimme uutta työkaveria ensisijaisesti Helsingin tai Lahden toimipisteille, mutta otamme huomioon hakemukset myös muihin toimipisteisiin.

Tietomallikoordinaattorina pääset osaksi vaihtelevia ja kiinnostavia väylä- ja yhdyskuntasuunnitteluhankkeita, keskittyen erityisesti tiehankkeisiin. Vastaat hankkeelle asetettujen tietomallinnuksen tavoitteiden toteutuksesta sekä varmistat vaatimusten ja ohjeistuksien noudattamisen ja sitä kautta suunnitteluprojektien menestyksekkään läpiviemisen. Pääset osallistumaan koko suunnitteluprojektiin: laadit tiedonhallintasuunnitelman, varmistat eri sidosryhmien suunnitelmien yhteensopivuuden ja ristiriidattomuuden sekä vastaat kattavasta dokumentoinnista ja teknisestä laadunvarmistuksesta läpi prosessin. Työssäsi hyödynnät yhdistelmämalleja ja tietomalliselostuksia, joiden sisällöstä, laadukkuudesta ja ajantasaisuudesta olet vastuussa läpi projektin. Luovutusvaiheessa vastuullasi ovat suuren mittakaavan laadunvarmistus sekä sisäinen tarkastus kattaen muun muassa aineiston oikeat nimeämiskäytännöt. Tietomallikoordinaattorina johdat lisäksi tietomallikokouksia, joiden aikana varmistatte yhdessä suunnittelutiimin kanssa mallien, dokumentaation ja suunnittelijoiden toteuttaman tiedonhallinnan laadukkuuden.

Osaamisesi karttuessa pääset halutessasi tarttumaan erilaisiin mallinnustehtäviin sekä kehittämis- ja koulutusprojekteihin. Ammatillista kehittymistäsi tukevat kokeneet työkaverisi ja saat tehtävään hyvän perehdytyksen. Tehtävässä toimit yhteyshenkilönä useille eri sidosryhmille, joten odotamme sinun olevan aktiivinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Voit olla vielä urasi alkuvaiheessa oleva tuleva tähti tai jo kokeneempi tekijä, mutta ennen kaikkea odotamme sinun olevan motivoitunut ja innokas oppimaan uutta. Aiemmasta työkokemuksesta esimerkiksi infratyömaalta on etua työssä menestymisen kannalta. Lisäksi roolissa menestymistä edesauttavat oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja tarkka työskentelytyyli sekä kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista ongelmia.

Odotamme sinulta:
- Ymmärrystä inframallien vaatimuksista sekä alan termistöstä, nimeämiskäytännöistä ja tietomallinnusprosessista alalla
- Relevanttia teknistä koulutustaustaa (yliopisto, amk, ammattikoulu esim. maanmittauksen parista)
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Erinomaista kolmiulotteista hahmotuskykyä

Arvostamme, mikäli sinulta löytyy:
- Englannin kielen taitoa
- Kokemusta infra-alan suunnitteluohjelmistoista, yhdistelmämallityökaluista ja/tai paikkatietojärjestelmistä
- Relevanttia työkokemusta esimerkiksi infratyömaalta

Finnmap Infra tarjoaa sinulle:
- Merkityksellisen työn, jossa pääset mukaan lukuisiin hankkeisiin ja sitä kautta luomaan turvallisempia kotimatkoja ja parempaa elinympäristöä
- Monipuolisen ja mielenkiintoisen roolin, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään
- Lämminhenkisen, avoimen ja huumorintajuisen työyhteisön, joka huolehtii kattavasta perehdytyksestäsi ja jossa saat äänesi kuuluville
- Joustavat työajat sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- Kattavat työsuhde-edut, kuten lounasedun, virike- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyshuollon

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 28.8. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/142022/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Finnmap Infrasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.finnmap-infra.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa alkaen Rekrytointipäällikkö Sofia Latva-Koivisto (+358 50 321 4473, sofia.latva-koivisto(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Finnmap Infran palvelukseen.
Www

https://atalent.fi/open-position/finnmap-infra-tietomallikoordinaattori-vaylahankkeiden-pariin-142022

Jaa ilmoitus