Opiskelijatöihin.fi

Suomen suurlähetystö Tukholmassa

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 15.9.2022

Työn luonne
Harjoittelu

Työn kesto
3 - 6 kk

Työ alkaa
10/2022

Palkkaus
Palkaton

Haku päättyy
15.9.2022

Työpaikan lähiosoite
Box 24285 104 51, Stockholm, Sweden

Lisätietoja antaa
Jaana Valve ja Kirsi Olakivi-Miftari +46 8 676 67 00

Konsuliharjoittelija

Työtehtävän kuvaus TULE MEILLE HARJOITTELUUN!
Harjoittelija konsulaattiin,
Suomen Tukholman suurlähetystö


Suomen suurlähetystö Tukholmassa hakee ammattikorkeakouluharjoittelijaa viiden kuukauden harjoittelujaksolle. Vapaamuotoiset hakemukset 15.9.2022 mennessä.

Haemme ammattikorkeakouluharjoittelijoita konsulaatin tehtäviin. Tarjoamme innostavan työyhteisön ja monipuolisten työtehtävien lisäksi mahdollisuuden tutustua edustuston toimintaan ja palveluihin. Asemapaikka Tukholma on aktiivinen suurkaupunki, josta löytyy viheralueiden ja historian lisäksi paljon vapaa-ajan toimintaa. Aloitusajankohta lokakuussa tai sopimuksen mukaan.

Työtehtävät
• osallistuminen asiakaspalveluun (passi- ja henkilökorttihakemukset, kansalaisuusilmoitukset)
• muut tavanomaiset toimistotehtävät (ml. suurlähetystön vastaanoton ja puhelinvaihteen hoito)
• muut edustuston päällikön erikseen määräämät tehtävät

Harjoittelijalta odotetaan

Tehtävän hoitaminen edellyttää tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä molempien kotimaisten kielten taitoa. Etusijan saavat opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat. Kokemus asiakaspalvelusta sekä matkailualan, liiketalouden ja johdon assistenttityön opinnot katsotaan eduksi.

Harjoittelun ehdot

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus joko oppilaitokselta, Erasmus+ -harjoitteluapuraha, aikuiskoulutustuki tai myös stipendit hyväksytään oppilaitoksilta ja esimerkiksi säätiöiltä, joiden toimintamuotoihin tai tehtäviin on kirjattu apurahojen (ml. matka-apuraha) myöntö opiskelijoille työharjoitteluun. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelija kuuluu valtion matkaturvavakuutuksen piiriin koko harjoittelunsa ajan. Harjoittelija maksaa matkansa ja asumiskustannuksensa itse.

Miten haet?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen consular.tuk(at)formin.fi viimeistään 15.9.2022. Sähköpos-tiviestin otsikkoon merkintä "AMK-harjoittelija ja hakijan nimi". Tehtävään ehdolla olevasta hakijasta tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (laki turvallisuusselvityksistä 726/2014). Turvallisuusselvitysmenet-telystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoittees-sa https://supo.fi/turvallisuusselvitykset.

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteessa https://um.fi/tietosuoja. Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Lisätietoja harjoittelusta puhelimitse +46 (0)8 6766700 (Jaana Valve tai Kirsi Olakivi-Miftari) tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@formin.fi.
______________________________________
SUOMEN SUURLÄHETYSTÖ / FINLANDS AMBASSAD
Gärdesgatan 9 - 11, Box 24285, 104 51 Stockholm
Tfn +46 8 676 67 00
https://finlandabroad.fi/web/swe/etusivu
www.facebook.com/FinlandsAmbassadStockholm
http://twitter.com/FinAmbSthlm
www.instagram.com/finlandstockholm
https://matkustusilmoitus.fi/
Www

https://finlandabroad.fi/web/swe/etusivu

Jaa ilmoitus