Opiskelijatöihin.fi

Academic Work

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 8.9.2022

Työn luonne
Osa-aikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
8.9.2022

Työpaikan lähiosoite
Vuolteenmäentie 6C 04600 , Mäntsälä

Lisätietoja antaa
Niina Isoranta / krs03@academicwork.fi

Nuorempi suunnitteluinsinööri (20h/vko), Nordic Working Men Oy, Mäntsälä & etätyö

Työtehtävän kuvaus Etsitkö mielenkiintoista työtä, jossa pääset hyödyntämään ratkaisukeskeistä otettasi ja kasvattamaan vähitellen osaamistasi kokeneemman ammattilaisen tuella? Haemme nyt Nordic Working Men Oy:lle nuorempaa suunnitteluinsinööriä työskentelemään rakennustelineiden, sääsuojien sekä järjestelmämuottien suunnittelutehtävissä. Tarjoamme 20h/vko töitä valitsemanasi ajankohtana, työ sopii siis erinomaisesti esim. rakennusinsinööriopiskelijalle. Mikäli sinulla on reipas asenne sekä innokuutta oppia, lue tehtävästä tarkemmin alta ja hae jo tänään! Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus
Nordic Working Men Oy:n toimiala on rakennusalan telinepalvelut, rakennustelineet ja sääsuojaukset. Nuorempana suunnitteluinsinöörinä toimit suunnitteluinsinöörin tukena päivittäisissä tehtävissä. Käytte yhteistyössä työmaan runkomestarin ja vastaavan mestarin kanssa läpi tarpeet, hahmoittelette soveltuvat ratkaisut ja toteutatte suunnitelmat AutoCAD:lla. Osaamisesi ja kokemuksesi kasvaessa saat enemmän itsenäistä vastuuta. Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on hieman aiempaa kokemusta työmaatoiminnasta sekä kykyä tulkita rakennekuvia.

Tarjoamme
- Lämminhenkisen ja välittävän työympäristön
- Kattavan perehdytyksen ja henkilökohtaisen mentorin
- Arvokkaan mahdollisuuden kerryttää alan työkokemusta
- Mahdollisuuden kasvaa yrityksen sisällä
- Joustavat työajat omien aikataulujesi mukaan
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää alta täältä: https://www.academicwork.fi/tyonhakijoille/osa-aikatyo

Työtehtävä
- Yhteistyö sidosryhmien kanssa
- AutoCAD suunnittelu ja piirtäminen

Etsimällämme henkilöllä on
- Hieman aiempaa työkokemusta rakennustyömaalta esim. kesätöistä
- Soveltuvat käynnissä olevat rakennusinsinöörin AMK-opinnot
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito
- Käyttökokemusta AutoCAD:sta
- Työturvallisuuskortti
- B-ajokortti & auto
Eduksi katsomme osaamisen 3D-mallinnusohjelmien parista (esim. Solibri tai Tekla Structures).

Työntekijänä olet
- Tarkka
- Rohkea
- Ratkaisukeskeinen
- Innokas ja halukas kehittymään

Muuta tietoa
- Aloitus: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
- Kesto: 12kk, jonka jälkeen mahdollisuus keskustella jatkosta
- Sijainti: Mäntsälä & etätyö
- Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nordic Working Men Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Nordic Working Men Oy perustettiin vuonna 2005. Yrityksen toimiala on rakennusalan telinepalvelut, rakennustelineet ja sääsuojaukset. Yrityksen toiminnassa panostettiin alusta alkaen korkeaan asiakastyytyväisyyteen ja joustavuuteen.Yrityksen tehtävänä on olla asiakkailleen luotettava kumppani. Yritykset toimihenkilöt ovat aina tavoitettavissa, ja aito huoli asiakkaan projektin onnistumisesta on tunnusmerkkimme. Sen minkä lupaamme, myös pidämme.
Yrityksen arvot; nöyryys, luotettavuus, ammattitaito, asioiden loppuun vieminen ovat myös yhteisiä pyrkimyksiä koko yrityksemme henkilökunnalle. Kova ja sitkeä työ on myös kantanut hedelmää, vuosi vuodelta olemme onnistuneet kasvamaan yrityksena ja palvelun tuottajana.
Www

https://jobs.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/nuorempi-suunnitteluinsinoori-20hvko-nordic-working-men-oy-mantsala--etatyo/15079553

Jaa ilmoitus