Opiskelijatöihin.fi

Riikku Group

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 21.8.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
21.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Kuninkaantammenkierto 3 00430, Helsinki

Lisätietoja antaa
Mikko Lahti +358 400 495 946

Business Controller

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: kokoaikainen, vakituinen
Sijainti: Alavus ja Helsinki (etätyömahdollisuus)
Haku-DL: 21.8.2022

Haemme Business Controlleria liittymään Riikun taloushallintotiimiin. Tehtävässä osallistut monipuolisesti taloushallinnon prosesseihin, järjestelmähankkeisiin ja operatiivisen toiminnan kehittämiseen talouden näkökulmasta. Toimenkuvassa keskeistä on seurata, analysoida, raportoida ja tuottaa ennusteita liiketoiminnan päätöksenteon tueksi. Lisäksi osallistut budjetointiin yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa sekä konsernitilinpäätöksen laatimiseen. Toimit myös yhteyshenkilönä tilitoimiston suuntaan, jossa hoidetaan ulkoistetusti kirjanpito ja palkkahallinto. Pääset vaikuttamaan tehtävässä taloushallinnon kehitysprojekteihin, kuten käynnistymässä olevaan BI-työkalujen määrittelyyn ja käyttöönottoon.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta taloushallinnosta, joiden kautta ymmärrät yrityksen laskentatoimen periaatteet ja talouden prosessit. Voit olla toiminut aiemmin esimerkiksi avustavana controllerina, tilintarkastajana tai muussa vastaavassa taloushallinnon tehtävässä. Sovit Riikun tiimiin, mikäli olet henkilönä yhteistyökykyinen ja proaktiivinen joiden lisäksi sinulla on kehitysmyönteinen ja liiketoimintalähtöinen työskentelyote.

Miksi Business Controlleriksi Riikulle?

-Tarjoamme vastuullisen tehtävän alan johtavassa, vakavaraisessa ja kasvavassa organisaatiossa.
-Pääset osaksi Riikun kehitysmyönteistä kulttuuria- voit vaikuttaa taloushallinnon toimintojen kehitykseen ja järjestelmäprojekteihin
-Mahdollistamme kehityspolun vastuullisempiin taloushallinnon tehtäviin, kuten CFO:n rooliin

Hakijalta odotetaan:
-Soveltuvaa työkokemusta yrityksen taloushallinnosta
-Korkeakoulutaustaa esimerkiksi kaupallisista laskentatoimen opinnoista
-Itsenäistä työskentelyotetta, liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja kykyä hahmottaa kokonaisuuksia
-Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
-Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi eduksi luemme:
-Kokemuksen sisäisen laskentatoimen tehtävistä, kuten tuotannon ja myynnin seuraamisesta ja ennusteiden tuottamisesta
-Ruotsin kielitaidon

Tässä tehtävässä tulet työllistymään suoraa Riikku Groupin työntekijäksi. Tehtävässä voit työskennellä joko Alavuden pääkonttorilla tai pk-seudulla, jonka lisäksi tarjoamme hyvät etätyömahdollisuudet. Työ vaatii ajoittain valmiutta matkustaa pääkonttorille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi PDF-muodossa viimeistään 21.8.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/143439/create/. Voit mainita hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Riikku Groupista voit lukea lisää osoitteessa: https://www.riikku.fi/fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Mikko Lahti (+358400 495 946, mikko.lahti(at)atalent.fi).

Riikku Group Oy on vuonna 2005 perustettu alumiini- ja lasirakentamisen ammattilainen. Yritys on kasvanut kannattavasti ja noussut nopeasti yhdeksi johtavaksi projektitoimittajaksi alallaan palvellen kaikkia keskeisiä rakennusalan yrityksiä Suomessa. Riikun vahva kasvu ja kehitys perustuu laadukkaisiin Suomessa valmistettuihin tuotteisiin sekä laajaan osaamiseen kokonaisprojektien eri työvaiheissa. Grouppina palvelemme yli 200 työntekijän voimin vaativissa projekteissa ja kokonaistoimituksissa kattaen ratkaisujen asiantuntijamyynnin, osaavan suunnittelu- ja kehitysorganisaation, tehokkaan tuotannon sekä mittatarkan asentamisen ja työnjohdon. Yrityksen päätoimipiste ja nykyaikainen tehdas sijaitsevat Alavudella Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi Riikulla on aluetoimistot Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa, Helsingissä ja Raisiossa sekä konsernin tytäryhtiöt Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.
Www

Jaa ilmoitus