Opiskelijatöihin.fi

ATA-Henkilöstöpalvelut Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Heti

Palkkaus
Autoliikennealojen toimihenkilöiden TES:n perustuva tuntipalkka, lisäksi kehittymisen mukaan kertyvä henkilökohtainen osaamislisä sekä vuorolisät

Haku päättyy
14.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Kiekkotie 4 70200, Kuopio

Lisätietoja antaa
Henna Rönkä, henna.ronka@ammattitaitoa.fi, p.044 343 1201

Asiakaspalveluhenkilö

Työtehtävän kuvaus Välityskeskuksessa asiakaspalvelu on saapuviin puheluihin vastaamista, taksitilausten käsittelyä sekä opastamista ja neuvontaa. Hyvä asiakaspalvelu vaatii iloisuutta, nopeita hoksottimia, napakkuutta ja välittömyyttä. Kasvat parikymmentäpäisen tiimin jäseneksi laadukkaan perehdytysjakson aikana.

Tällä hetkellä haemme asiakaspalvelijoita vastaamaan perinteisten taksikyytien sekä Kela-taksikyytien välityksestä. Puijonlaakson keskus vastaa Etelä-Savon maakunnan alueen Kela-taksikyytiä tilaavien asiakkaiden puheluihin. Työssä pääset hoitamaan asiakkaiden tilauksia. Yksityisasiakkaiden lisäksi keskukseen soittavat terveydenhuollon edustajat sairaaloista, terveysasemilta ja hoivakodeista. Kaikki puhelut ovat saapuvia puheluita eikä työ sisällä ollenkaan minkäänlaista myyntityötä.

Tässä työssä viikonpäivät eivät ole veljiä keskenään eli viikonpäivien välillä voi olla toisinaan merkittävääkin eroa puhelumäärissä, kiireellisyydessä sekä sisällöissä. Työ on monipuolista kolmivuorotyötä.

Työ on toimisto- ja näyttöpäätetyötä. Työvälineinä sinulla on työpisteelläsi kuulokkeet, tietokone ja työssä käytettävät asiakastieto-, kartta- ja ajojärjestelmät. Toimisto on avokonttori ja lähettyvilläsi on kokeneempi kollega, jonka puoleen pystyt kääntymään aina apua tarvittaessa. Työpaikka sijaitsee Puijonlaaksossa.
Www

https://ats.talentadore.com/apply/asiakaspalveluhenkilo/ZLjKBm

Jaa ilmoitus