Opiskelijatöihin.fi

Rollco

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
14.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Sarankulmankatu 12 33210, Tampere

Lisätietoja antaa
Paavo Pikkarainen (+358 50 372 3246, paavo.pikkarainen(at)atalent.fi)

Rollco: Tekninen myyjä

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Sarankulmankatu 12, Tampere
Haku-DL: 14.8.2022

Lineaaritekniikan komponentteihin erikoistunut Rollco etsii nyt myyntihenkistä ja toimeen tarttuvaa teknistä myyjää vakituiseen ja kokoaikaiseen tehtävään.

Tulet osaksi Suomen Rollcon neljän hengen myyntitiimiä ja saat vastuullesi oman myyntialueen, joka tulee sijaitsemaan Keski- ja Pohjois-Suomen alueella. Vastaat myyntialueesi asiakkuuksista Rollcon koko tuotevalikoiman osalta. Rollcon asiakaskunta on laaja ja monipuolinen - asiakkaat voivat olla esimerkiksi ajoneuvo- tai lääketeollisuudesta. Pääset alkuun olemassa olevilla asiakkuuksilla, joita lähdet kasvattamaan ja kehittämään. Rooliin kuuluu myös kiertävä toimistovastuu joka kolmas viikko, jolloin hoidat erilaisia toimistorutiineja, kuten tilausten kirjauksia, tarjousten tekemistä, toimiston puhelimeen ja sähköposteihin vastaamista sekä erilaisia teknisten asioiden selvittelyä asiakkaille.

Työhösi sisältyy asiakaskäyntejä, joten olet valmis reissaamaan omalla myyntialueellasi. Reissaamisen vastapainona roolissa on mahdollista tehdä joustavasti etätöitä, mutta toimistovastuuvikollasi työskentelet ainakin osan viikosta Tampereen toimistolla. Työajat sijoittuvat pääasiassa toimistotyöaikoihin, jolloin asiakkaat ovat parhaiten tavoitettavissa.

Voit olla urasi alkupuolella oleva osaaja tai jo kokeneempi myyjä, tärkeintä on aito kiinnostus myyntityötä kohtaan sekä tekninen ymmärrys. Haluat oppia Rollcon tuotteet kattavasti, jotta pystyt tarjoamaan asiakkaille parhaiten sopivia ratkaisuja. Tehtävässä menestyäksesi olet tarkka ja vastuuntuntoinen henkilö, jolla on sosiaalista rohkeutta. Olet aktiivisesti yhteydessä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa, joten odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Hakijalta odotetaan:
- Kokemusta teollisuuden parissa toimimisesta
- Myyntihenkisyyttä sekä rohkeutta työskennellä asiakkaiden kanssa
- Tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
- Ajokorttia ja matkustusvalmiutta

Lisäksi eduksi katsotaan:
- Relevantti tekninen koulutustausta (esim. automaatio tai mekatroniikka)
- Aikaisempi kokemus teknisestä myynnistä
- Ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä yrityksessä, joka on saavuttanut kolmelta edelliseltä vuodelta Kauppalehden Kestomenestyjät -maininnan
- Mukavan ja toisista välittävän työyhteisön kansainvälisessä yrityksessä - - Rollcolla on matala hierarkia ja jokainen saa olla oma itsensä
- Mielenkiintoisen ja liikkuvan työn
- Joustavat etätyömahdollisuudet
- Kiinteän kuukausipalkan
- Laadukkaat työvälineet ja hyvät työsuhde-edut, kuten vapaa autoetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä työsuhdepolkupyörä palkan päälle

Oletko sinä Rollcon uusi tekninen myyjä? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 14.8.2022 mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/142604/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Rollcosta voit lukea lisää osoitteessa: https://www.rollco.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Talent Sourcing Manager Paavo Pikkarainen (+358 50 372 3246, paavo.pikkarainen(at)atalent.fi). Puhelimitse tavoitat parhaiten torstaina 4.8. klo 14-15 ja torstaina 11.8. klo 15-16.

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Rollcon palvelukseen.

Rollco on erikoistunut lineaaritekniikan sekä automaatiotekniikan komponentteihin ja ratkaisuihin, joita käytetään laajasti eri teollisuuden aloilla. Rollcon tavoitteena on parantaa asiakkaiden tuotteita sekä tehdä niistä kilpailukykyisempiä. Omassa tuotannossaan Rollco valmistaa asiakaskohtaisesti räätälöidyt lineaarituotteet todella lyhyessä toimitusajassa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa sekä Taiwanissa. Rollcon pääkonttori sekä varasto sijaitsevat Helsingborgissa, Ruotsissa. Suomessa Rollcolla on 3 työntekijää. Vuodesta 2012 Rollco yhtymä on kuulunut osaksi Addtech konsernia, joka on Ruotsissa julkisesti noteerattu teknologiayhtymä. Lue lisää Addtech konsernista www.addtech.fi.
Www

https://atalent.fi/open-position/rollco-tekninen-myyja-142604?modalId=a868aff5-cee3-4765-89e6-6cc6a7de75a9

Jaa ilmoitus