Opiskelijatöihin.fi

Endomines Oy

Työn luonne
Opinnäytetyö

Työn kesto
1 - 3 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
2000

Haku päättyy
15.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Ahventie 4 02170, Espoo

Lisätietoja antaa
Endomines Oyj toimitusjohtaja Kari Vyhtinen 040- 585 0050

Hiilijalanjälki

Työtehtävän kuvaus Endomines on kaivos- ja malminetsintäyhtiö, jonka ensisijainen painopiste on kulta. Yhtiö harjoittaa malminetsintää Karjalan kultalinjalla Itä-Suomessa. Lisäksi yhtiö on käynnistämässä kaivostoimintaa Yhdysvaltain Idahossa. Yhtiö pyrkii parantamaan pitkän aikavälin kasvumahdollisuuksiaan tehostamalla malminetsintäänsä sekä yritysostoin. Endominesin tavoitteena on hankkia poliittisesti vakailla alueilla olevia esiintymiä, jotka on mahdollista saada tuotantoon nopeasti ja rajoitetuin investoinnein.

Toimintamme vastuullisuuden ja kehittämisen vuoksi tarjoamme mahdollisuuden

Opinnäytetyölle Hiilijalanjäljen laskemiseen

Opinnäytetyön tekijänä sinun tehtävänäsi on laatia malli, jolla Endominesin kaivosten hiilijalanjälki saadaan laskettua sekä toteuttaa laskenta. Laskennan perusteella edellytämme sinulta toimenpide-ehdotusta hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Tarjoamme sinulle aitiopaikan kaivosmaailmaan ja pörssiyhtiöön uudesta näkökulmasta, työyhteisön tuen opinnäytetyöhösi sekä mahdollisuuden saada opintosi loppuun tänä vuonna.
Jos olet loppusuoralla ympäristötekniikan tai soveltuvan alan opinnoissasi, on tässä mahdollisuutesi soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Odotamme opinnäytyön valmistuvan tämän vuoden loppuun mennessä. Maksamme valmiista opinnäytetyöstä 2000€ palkkion. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja kerro, miten ESG, hiilijalanjälki ja kaivosala voisivat olla sinun juttusi.

Odotamme hakemustasi 15.8.2022 mennessä kari.vyhtinen@endomines.com.
Lisätiedot Kari Vyhtinen, toimitusjohtaja, Endomines Oyj
Puh. +358 40 585 0050
Www

https://endomines.com/

Jaa ilmoitus