Opiskelijatöihin.fi

Bluetech Finland Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 9.8.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Neuvoteltavissa

Haku päättyy
9.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Turku, Helsinki 00100, Helsinki

Lisätietoja antaa
Talent Sourcing Manager Riku Hagman (+358 50 308 3210, riku.hagman(at)atalent.fi).

Bluetech Finland Oy: Suunnittelijoita laivateollisuuteen (koneistosuunnittelu)

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen, kokoaikainen
Sijainti: Helsinki tai Turku
Haku-DL: 9.8.2022

Laivojen suunnitteluun erikoistunut Bluetech Finland etsii nyt kokeneita suunnittelijoita laivojen koneisto- ja putkistosuunnitteluprojektiin Helsinkiin tai Turkuun.

Pääset mukaan noin vuoden mittaiseen mielenkiintoiseen projektiin, jossa mallinnat laivojen konetiloja AVEVA E3D-ohjelmistolla. Saat vastuullesi omat alueet, joihin teet 3D-suunnittelun perussuunnitteluaineiston pohjalta. Suurin osa suunnittelusta on putkistosuunnittelua mutta tehtävä sisältää myös kaapelirata-, teräs- ja ilmastointisuunnittelua. Tulet työskentelemään osana noin 15 henkilön tiimiä, mutta vastaat itsenäisesti oman alueesi mallinnuksesta, sekä aikataulusta ja raportoit projektipäällikölle.

Tämän projektin jälkeen osallistut muihin suunnitteluprojekteihin oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Voit esimerkiksi työskennellä perussuunnittelun parissa tai vetää suunnitteluprojekteja. Mikäli olet kiinnostunut reissuhommista, myös se on mahdollista. Projektit voivat olla kestoltaan muutamasta kuukaudesta noin vuoden mittaisiin. Tyypillisesti tulet työskentelemään useammassa pienemmässä projektissa yhtä aikaa. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ, jota tehdään ensimmäisen projektin ajan Bluetechin Helsingin tai Turun toimistolta käsin. Myöhemmissä projekteissa myös etätyöskentely on mahdollista.

Etsimme suunnittelijoita, joilla on jo kokemusta koneisto- ja putkistosuunnittelusta AVEVA:n ohjelmistoilla. Hallitset PI-kaavioiden ja diagrammien tulkinnan sekä isometristen kuvien tekemisen. Kokemuksen ei ole pakko olla laivateollisuudesta, vaan voit olla kerryttänyt vastaavaa kokemusta esimerkiksi voimalaitos- tai prosessiteollisuudesta. Roolissa toimit useiden eri sidosryhmien kanssa, joten olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Hakijalta odotetaan:
- Relevanttia teknistä koulutustaustaa, esim. kone-, laiva- tai prosessitekniikka
- Aikaisempaa kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä laiva-, voimalaitos- tai prosessiteollisuuden parista
- Ongelmanratkaisutaitoja, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä vastuunkantokykyä
- Vahvoja MS Office-taitoja sekä AVEVA- ja AutoCAD-osaamista
- Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden työskennellä kovassa kasvuvaiheessa olevassa yrityksessä, jossa henkilöstötyytyväisyyteen panostetaan
- Mielenkiintoisen työn, jossa pääset erilaisten projektien myötä kehittämään omaa osaamistasi ja ottamaan lisää vastuuta
- Avoimen työilmapiirin, jossa työntekijät tutkitusti viihtyvät
- Mukavan ja nuorekkaan työyhteisön - toimistolla järjestetään esim. viikottaisia saunailtoja
- Joustavat työajat
- Hyvät työsuhde-edut, kuten lounas- ja liikuntaetu, terveysvakuutus sekä virvoitusjuomat toimistolla

Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 9.8.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa:https://emp.jobylon.com/applications/jobs/142181/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Bluetechistä voit lukea lisää osoitteessa: https://bluetechfinland.com/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Talent Sourcing Manager Riku Hagman (+358 50 308 3210, riku.hagman(at)atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Bluetechin palvelukseen. Tehtävään valittaville henkilöille teetetään Suojelupoliisin tekemä turvallisuusselvitys.

Helmikuussa 2013 perustettu Bluetech Finland Oy on erikoistunut risteily- ja rahtilaivojen suunnitteluun. Se tarjoaa monipuolisia suunnittelupalveluita laivanomistajille, telakoille sekä laivanvarustajille. Bluetechin asiantuntemus kattaa kaikki laivasuunnittelun alat ja se tarjoaa konsepti-, perus- ja yksityiskohtasuunnittelua. Bluetech-brändin alukset ovat saavuttamassa kansainvälistä mainetta maailman alhaisimpana polttoaineenkulutuksena lastiyksikköä kohden säilyttäen samalla luokkansa suurimman lastikapasiteetin. Yrityksellä on toimistot Helsingissä, Turussa, Ho Chi Minhissä Vietnamissa sekä Bangaloressa Intiassa. Yritys työllistää noin 75 työntekijä, joista 55 Suomessa.
Www

https://atalent.fi/open-position/bluetech-finland-oy-suunnittelijoita-laivateollisuuteen-koneistosuunnittelu-142181

Jaa ilmoitus