Opiskelijatöihin.fi

Caverion / Academic Work

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Elo-syyskuussa 2022

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
18.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Typpitie 1 90650, Oulu

Lisätietoja antaa
Alexandra Niiranen, krn01@academicwork.fi

Lujuuslaskija, Caverion Industria Oy, Oulu

Työtehtävän kuvaus Oletko teknisestä laskennasta kiinnostunut insinööri, ja innostunut kasvamaan teollisuusalalla laskennan asiantuntijaksi? Etsimme nyt asiakkaallemme Caverionille lujuuslaskijaa työskentelemään ja kehittymään monipuolisissa teknisen laskennan sekä mekaanisen suunnittelutehtävien parissa. Jos sinulla on osaamista lujuus- ja teräslaskennasta, ja haluat päästä kehittymään alasi asiantuntijaksi teollisuusympäristöissä voit olla etsimämme henkilö. Hae jo tänään, sillä etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä!

Kuvaus
Lujuuslaskijana tulet työskentelemään monipuolisissa tehtävissä laskennan parissa osana asiantuntevaa tiimiä. Työsi ei rajoitu vain laskentaan, vaan pääset myös näkemään työsi jäljen kentällä laitosympäristöissä. Lisäksi pääset osallistumaan teräsrakenne-, laite ja putkistosuunnitteluun osana työtäsi. Rooli tarjoaa erinomaisen kehittymismahdollisuuden teknisen laskennan ja suunnittelun parissa esimerkiksi konetekniikan insinöörille. Voit olla niin urasi alussa, kuin jo kokemusta kerryttänyt osaaja, tärkeintä on kuitenkin aktiivinen työotteesi ja halusi kehittyä ja oppia laskentatehtävissä!

Tarjoamme
-Monipuolisen, haastavan ja itsenäisen roolin
-Mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi osana kansainvälistä yritystä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
-Laskentatyöt: lujuus -, teräs- ja palkkirakenteiden sekä virtauslaskenta teollisuuslaitoksiin
-Suunnittelutyöt ja asiakasyhteistyö projekteissa

Etsimällämme henkilöllä on
-Tehtävään soveltuva koulutus / loppuvaiheen opiskelija (esim. konetekniikan insinööri / DI)
-Sujuva suomen ja englannin kielen taito
-Osaamista lujuuslaskennasta esim. opintojen / työkokemuksen kautta
-Ajokortti ja matkustusvalmiutta

Aiempi kokemus mekaanisesta – tai laitesuunnittelusta sekä teollisuusympäristöstä katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet
-Sitoutunut ja motivoitunut kehittymään
-Oma-aloitteinen ja yhteistyötaitoinen
-Ratkaisukeskeinen

Muuta tietoa
Aloitus: Elokuu / Syyskuu 2022
Kesto: 12kk, mahdollisuus jatkoon
Sijainti: Oulu

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverionin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Yrityskuvaus
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. He turvaavat teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille he luovat turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. He ovat suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan heidän kanssaan huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Alexandra Niiranen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15077987
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/lujuuslaskija-caverion-industria-oy-oulu/15077987

Jaa ilmoitus