Opiskelijatöihin.fi

Eltamix Oy / Turvatalo

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
3.7.2022

Työpaikan lähiosoite
Pankakoskentie 22 80130, Joensuu

Lisätietoja antaa
Mika Karhapää puh. 0500 411 118

Myymälälukkoseppä

Työtehtävän kuvaus ”Turvallisuus ei synny sattumalta.”

Karjalan Lukko V. Loukiainen Oy / Turvatalo on kiinteistöjen turvateknisten ratkaisujen erikoisosaaja (mm. lukitus-, oviautomatiikka-, kameravalvonta-, murtohälytin-, kulunvalvonta- ja paloilmoitin järjestelmät). Asiakkaitamme ovat yksityisistä kuluttajista aina korkean turvallisuustason yrityksiin. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella ja olemme Abloy-valtuutettu turvaratkaisujen toimittaja.

Haemme palvelukseemme MYYMÄLÄLUKKOSEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Myymälälukkoseppänä huolehdit mm. myymälämme asiakaspalvelusta, lukitus- ja turvaratkaisujen esittelystä/myynnistä, töiden ja tilausten vastaanotosta, avaintenhallinnasta sekä avainten valmistuksesta ja lukkojen kokoamisesta. Työskentelysi tapahtuu uudistettavassa myymälässämme pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Haemme henkilöä, jolla on aito kiinnostus alaa ja tehtäviä kohtaan, hyvät asiakaspalvelu- ja myyntitaidot sekä oma-aloitteinen työskentelyote. Alan aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kuitenkin se, että olet motivoitunut oppimaan uutta ja haluat kehittyä alan ammattilaiseksi. Annamme sinulle hyvän perehdytyksen ja koulutuksen tuleviin tehtäviisi sekä tiimimme jatkuvan tuen.

Tarjoamme Sinulle mukavan ja nuorekkaan työilmapiirin sekä monipuolisia työtehtäviä. Autamme Sinua kehittymään työssäsi ja tarjoamme osaamistasi vastaavan kilpailukykyisen palkan. Etuihimme kuuluvat myös runsaat henkilöstöedut yrityksen muihin toimialoihin sekä kattava työterveyshuolto. Tehtävään valitulta edellytämme turvasuojaajakorttia.

Tervetuloa meille töihin!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää: Mika Karhapää puh. 0500 411 118 (ma-pe klo 15-17).
Hakemukset sähköpostilla mika.karhapaa@turvatalo.fi.
Www

https://turvatalo.fi/

Jaa ilmoitus