Opiskelijatöihin.fi

Turula Engineering Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.6.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
1.8.2022

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Kuvernöörinkatu 2 83500, Outokumpu

Lisätietoja antaa
Marjo Oinonen puh. 040 864 3701

Finance & HR Assistant

Työtehtävän kuvaus Etsimme Finance- & HR-tiimiimme uutta jäsentä

Millaiseen porukkaan pääset?
Turulassa on töissä noin 125 henkilöä, joista Finance- ja HR-tiimiin kuuluu kaksi henkilöä. Turula on itseasiassa aika hyvän kokoinen konepaja - täällä Finance-, HR- ja viestintätehtävissä saa tehdä asioita monipuolisesti laidasta laitaan, eikä työpäivä koostu vain yhden asian hoitamisesta. Toimimme vuosikellon, lakien ja työehtosopimusten mukaan varmistaen, että velvollisuudet tulevat hoidetuksi, mutta yleensä työviikkoihimme mahtuu ties millaisia odottamattomia yllätyksiä.

Vaikka Turulan juuret ulottuvat yli 40 vuoden päähän, muutoksen tuulet ovat vast´ikään puhaltaneet meillä. Liityimme syksyllä 2021 osaksi Arginta Engineering-konsernia ja samalla erkaannuimme entisestä konsernista. Tämä tarjoaa Turulan Finance- ja HR-osastoille herkullisen toimintakentän. Onhan meillä nyt ilo luoda Turulaan uusia talouden ja HR:n toimintatapoja ja -prosesseja. Samaan aikaan uuden luomisen lisäksi viemme läpi järjestelmämuutoksia. Näiden muutosten toteuttamiseen Sinä pääset mukaan!

Millaisia tehtäviä pääset meillä tekemään?
Turulassa tehtäväsi tulevat olemaan monipuoliset. Tietyt tehtävät toistuvat kuukausittain, mutta työpäiviesi aikana vastaan tulee milloin mitäkin uutta. Vaihtelevuutta taatusti löytyy. Kirjanpito ja palkanlaskenta hoidetaan tilitoimistossa, mutta niihin liittyviä tehtäviä meillä on silti lukuisia. Finance & HR Assistant-tehtävässä:
-Avustat kirjanpidollisissa tehtävissä
-Avustat projektilaskentaan ja -toimintaan liittyvissä tehtävissä
-Olet mukana palkanlaskentamateriaalin tarkastamisessa ja teet palkkaraportteja sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön. Autat myös kuukauden vaihteen raportoinneissa.
-Avustat HR-datan ylläpidossa järjestelmissä.
-Avustat sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä

Turulan konepaja sijaitsee Outokummussa, mutten kuten ilmoituksen alussa kerroimme, olemme osa Liettualaista Arginta Engineering-konsernia. Heidän kanssaan asioidessamme käytämme englantia, joten eihän se ole sinulle ongelma?

Toivomme sinulla olevan 1-3 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Jos osaat entuudestaan käyttää SAP-, Monitor-, Mepco- tai Timecon-ohjelmia, se olisi loistavaa. Koska kyse on talouden ja HR:n tehtävästä, jossa pyöritellään numeroita, lienee sanomattakin selvää että Exceliä tulet tarvitsemaan paljon. Onnistuuhan sen käyttö sinulta hyvin? Myös muut O365-ohjelmat, kuten Teams ja Outlook, Word ja ehkä myös Power Point tulevat olemaan käytössäsi. Koulutustaustasta sen verran, että esimerkiksi Tradenomin tutkinnosta on hyötyä tässä tehtävässä. Myös muulla koulutustaustalla tehtävää voi menestyksekkäästi hoitaa, jos oikeaa kokemusta ja asennetta löytyy!

Miltä kuulostaa? Olisitko sinä se apu, jota Turulan Finance- ja HR-osastolla tarvitsemme ensi syksyksi ja kevääksi? Jos kyllä, saatat olla hakemamme henkilö. Otathan yhteyttä jos toivot lisätietoa tehtävästä.
Www

http://www.turula.fi

Jaa ilmoitus