Opiskelijatöihin.fi

SeaKing

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.6.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian, neuvoteltavissa

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Valimotie 13b 00380, Helsinki

Lisätietoja antaa
Jessica Vilppula (jessica.vilppula(at)atalent.fi, +358 50 539 5987).

SeaKing: Talous- ja hallintoassistentti

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen
Sijainti: Valimotie 13b B, 00380 Helsinki
Haku-DL: 26.6.2022

Merten kiistaton kuningas, SeaKing Oy etsii jäsenistöönsä toimeen tarttuvaa ja oma-aloitteista Talous- ja hallintoassistenttia vastaamaan SeaKingin arjen sujuvuudesta!

Tässä monipuolisessa roolissa vastuullesi kuuluvat osto- ja matkalaskujen käsittely, myyntilaskutus sekä ostolaskujen arkistointi. Tämän lisäksi huolehdit aktiivisesti myös muista hallinnon tehtävistä, kuten työaikakirjausten ja sairauspoissaoloista raportoinnista. Osaamisesi kasvaessa, on mahdollista laajentaa vastuita taloushallinnon parissa. Toinen vastuualue tulee sisältämään SeaKingin vieraiden vastaanottoa, puhelinvaihteesta huolehtimista, konttoritarvikkeiden tilausta ja siivouksen koordinointia. Oletkin tärkeässä roolissa varmistamassa, että toimistolla on kaikki tarpeellinen ja siellä on viihtyisää. Erilaiset tapahtumat aina yrityksen virkistyspäivistä asiakastapahtumiin ovat työpöydälläsi ja näin sinulla onkin mahdollisuus vaikuttaa koko SeaKingin yrityskulttuuriin ja hyvinvointiin. Tarvittaessa tulet myös tekemään muita akuutteja tehtäviä, kuten auttamaan toimitusten pakkaamisessa.

Työtehtävässä tulet osaksi SeaKingin pientä ja dynaamista hallinnon tiimiä ja tuleva työpisteesi tulee olemaan toimiston aulassa, oletkin ensimmäinen henkilö jonka tulijat näkevät. Näin odotammekin sinulta aurinkoista asennetta sekä sujuvaa kommunikointia niin suomeksi kuin englanniksi. Voit olla jo taloushallinnon ammattilainen tai vastavalmistunut, tärkeintä on kuitenkin kyky tarttua oma-aloitteisesti tehtävään kuin tehtävään. Roolissa saat hyvän mahdollisuuden kartuttaa osaamista ja oppia hyvä tiimin tuella!

Hakijalta odotetaan:
- Taloushallinnon opintoja
- Kokemusta reskontran hoitamisesta
- Hyviä MS Office taitoja
- Oma-aloitteita ja aktiivista työskentelyotetta
- Vahvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle:
- Matalahierarkisen ja rennon työyhteisön, jossa jokainen voi olla oma itsensä
- Monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon ammattilaiseksi
- Ylimääräisiä palkallisia vapaapäiviä esimerkiksi joulun ja uudenvuoden välissä
- Lounas-, liikunta-, ja silmälasiedun, kattavan työterveyden sekä hammashoidon

Mikäli olet oikea henkilö täyttämään nämä saappaat, lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/137107/create/. Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset. Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme SeaKingin palvelukseen.

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Jessica Vilppula (+358 50 539 5987, jessica.vilppula(at)atalent.fi).

SeaKing Oy on osa kansainvälistä konsernia, joka suunnittelee ja toimittaa “avaimet käteen” -periaatteella catering-järjestelmiä loistoristeilijöihin. Toimitukset ovat täysin asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä mittavia kokonaisuuksia. SeaKing on ollut yhtäjaksoisesti jo yli 30 vuotta alan markkinajohtaja maailmassa. Sen asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ovat kaikki alan johtavat varustamot ja telakat. Yhtiöllä on vahva, usean vuoden tilauskanta.
Www

https://atalent.fi/open-position/seaking-talous-ja-hallintoassistentti-137107

Jaa ilmoitus