Opiskelijatöihin.fi

Waldec

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 26.6.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
6 - 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
26.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Olarinluoma 11 02200, Espoo

Lisätietoja antaa
Tittamari Bilund, +358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi

Sales & Administration Coordinator

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: kokoaikainen + määräaikainen maaliskuun 2023 loppuun
Sijainti: Olarinluoma 11, 02200 Espoo
Haku-DL: 26.6.2022

Waldec etsii nyt Sales & Administration Coordinatoria määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen osaksi Suomen toimipisteen viisihenkistä tiimiä!

Sales & Administration Coordinatorina tehtävänäsi on huolehtia Waldecin myyntiputken prosessien läpiviennistä. Päävastuullasi tulee olemaan tilausten käsittely ja laskutuksen hoitaminen. Tämän lisäksi pääset tekemään laajasti erilaisia myyntiprosessien läpivientiin liittyviä työtehtäviä, kuten laatimaan tarjouksia, pitämään yhteyttä asiakkaisiin ja päämiehiin sekä hoitamaan erilaisia logistisia työtehtäviä. Prosesseista vastaamisen lisäksi avustat tiimiäsi tarpeen ja mielenkiintosi mukaan myös muissa työtehtävissä. Arjessasi tulet työskentelemään tiiviisti paitsi Waldecin Suomen tiimin, mutta myös Ruotsin ja Norjan tiimin kanssa.

Olet tehtävään soveltuva henkilö, mikäli useamman projektin yhtäaikainen hoitaminen ei tuota sinulle ongelmia ja omaat silmää asioiden ja tehtävien priorisoinnille. Olet työskentelyotteeltasi vastuullinen ja tartut oma-aloitteisesti toimeen, etkä sula pienen prässin alla. Suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitosi on sujuvaa, ja sekä puhuminen, että raportointi sujuvat sinulta molemmilla kielillä ongelmitta. Tehtävä ei edellytä vuosien työkokemusta, vaan ennen kaikkea energistä ja määrätietoista otetta projektinhallintaa sekä halua oppia uutta. Etua tehtävässä menestymiselle kuitenkin on, jos olet aiemmin ollut tekemisissä tilausketjun hallinnan kanssa tai sinulta löytyy näyttöjä projektinhallinnasta. MS Office-taitojen tulee myös olla hyvällä tasolla. Työ on määräaikainen maaliskuun 2023 loppuun kestävä sijaisuus, jonka jälkeen on mahdollista vakinaiseen työsuhteeseen.

Waldec tarjoaa sinulle:
- Paikan vahvasti kasvavassa ja kansainvälisessä yrityksessä
- Monipuoliset ja mielenkiintoiset työtehtävät koko toimitusketjun hallinnan parissa
- Avoimen ja tiiviin työskentelyäsi tukevan tiimin, jossa kollegat tuntevat toisensa
- Nopean, notkean ja matalahierarkisen työympäristön, jossa päätöksenteko on aidosti ketterää ja mahdollistaa yrityksen kehittymisen ja kasvamisen
- Liukuvan työajan sekä mahdollisuuden etätöihin

Odotamme sinulta:
- Projektinhallinta- ja priorisointikykyä
- Kiinnostusta myynnin ja hallinnon alaa kohtaan
- Kykyä ja intoa kehittää itseään ja oppia uutta
- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

Lisäksi katsomme eduksi, mutta emme edellytä:
- Aiemman työkokemuksen vastaavista työtehtävistä (esim. tilausketjujen hallinta, projektityöskentely yms.)
- Aiemman kokemuksen ERP:in käytöstä
- Ruotsin ja/tai viron kielen osaaminen

Mikäli kiinnostuit, lähetä CV:si sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 26.6. mennessä aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/136697/create/ . Toimithan ripeästi, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa mahdollisesti jo hakuajalla. Huomioithan myös, ettemme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, vaan käsittelemme ainoastaan hakujärjestelmän kautta saapuneet hakemukset.

Waldecista voit lukea lisää osoitteessa: https://waldecgroup.com/ . Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Tittamari Bilund (+358 50 551 3395, tittamari.bilund@atalent.fi).

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Waldecin palvelukseen.

Lisätietoa yrityksestä:
Waldec Oy on 1989 perustettu suomalainen metalli-, polyuretaani- ja kumiteollisuuden käyttämiin raaka-aineisiin ja laitteisiin erikoistunut yritys, jolla on toimintaa yli kahdeksassa maassa ympäri Pohjoismaita ja Baltiaa. Waldecin vahvuus on asiakkaiden korkealaatuisissa ratkaisuissa sekä kansainvälisessä osaamisessa, jonka ansiosta Waldecissa voidaan palvella asiakkaita heidän omalla kielellään. Tämän lisäksi taustalta löytyy vuosikymmenten kokemus, vahva alan asiantuntemus sekä huippuluokan materiaalit ja koneet. Tutustu tarkemmin Waldeciin yrityksenä osoitteessa: https://www.waldecgroup.com/.
Www

Jaa ilmoitus