Opiskelijatöihin.fi

Academic Work / Caverion Industria

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
9.7.2022

Työpaikan lähiosoite
Typpitie 1 90650, Oulu

Lisätietoja antaa
Alexandra Niiranen

Sähkösuunnittelija, Caverion Industria Oy, Oulu

Työtehtävän kuvaus Oletko sähkötekniikan DI/insinööri ja kiinnostunut työskentelemään monipuolisissa tehtävissä teollisuuslaitosten sähkösuunnittelun ja dokumentoinnin parissa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Caverionille pitkäaikaista sähkösuunnittelijaa kehittymään teollisuuden sähkösaaton asiantuntijaksi. Mikäli sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta sekä ennen kaikkea reipas ja oppimishaluinen asenne, saatat olla etsimämme henkilö! Hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuvaus
Sähkösuunnittelijana tulet alkuun työskentelemään tiiviissä yhteistyössä kokeneemman suunnittelijan kanssa, avustaen suunnittelu-, dokumentointi- ja piirtämistehtävissä. Osaamisen kehittymisen myötä tehtävään liittyy tulevaisuudessa myös tarjouslaskentaa. Tässä tehtävässä pääset kehittymään harvinaisen sähkönsaaton huippuosaajaksi. Työ sisältää satunnaisia työmaavierailuja Oulun seudun alueella, minkä vuoksi odotamme sinulta matkustusvalmiutta.

Tarjoamme
Monipuolisen, haastavan ja itsenäisen roolin
Mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi osana kansainvälistä yritystä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävä
-Sähkösuunnittelu-, dokumentointi- ja piirtämistehtävät
-Tarjouslaskenta

Etsimällämme henkilöllä on
-Sähkötekniikan tutkinto (DI/AMK)
-Ymmärrys sähkösuunnitteluohjelmista (CAD), dokumentoinnista sekä sähkökuvien piirtämisestä
-Hyvät MS Office -taidot
-Reipas ja oppimishaluinen asenne
Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä, sekä tuntemus ALMA- ja/tai Navisworks ohjelmistoista katsotaan eduksi.

Työntekijänä olet
-Teknisesti suuntautunut ja halukas kasvamaan asiantuntijaksi
-Proaktiivinen ja itseohjautuva
-Sitoutunut ja motivoitunut kehittymään

Muuta tietoa
Aloitus: Mahdollisimman pian
Kesto: 12 kk, mahdollisuus jatkoon
Sijainti: Oulu
Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Caverion puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Onko sinulla kysyttävää tästä työpaikasta?
Alexandra Niiranen tai hänen kollegansa rekrytointitiimistä vastaa kysymyksiin osoitteessa krn01@academicwork.fi. Mainitse työpaikkakohtainen ID-numero viestissäsi: 15076624

Yrityskuvaus
Caverion tuottaa kiinteistöjen, teollisuuden prosessien ja infrastruktuurin älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja palveluita. He turvaavat teollisuuslaitosten toiminnan jatkuvuuden ja tehokkuuden. Kiinteistöjen käyttäjille he luovat turvallisia ja terveellisiä olosuhteita samalla energiaa säästäen ja hiilidioksidipäästöjä vähentäen. He ovat suomalainen pörssiyhtiö. Työcavereiksi saat yli 14 000 ammattilaista, jotka ovat 10 eri maassa ympäri Eurooppaa. Tule kasvamaan heidän kanssaan huippuosaajaksi ja tekemään kestävämpää tulevaisuutta!

Hae täältä: https://jobs.academicwork.fi/annons/sahkosuunnittelija-caverion-industria-oy-oulu/15076624
Www

https://jobs.academicwork.fi/annons/sahkosuunnittelija-caverion-industria-oy-oulu/15076624

Jaa ilmoitus