Opiskelijatöihin.fi

Helsingin Revisor

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 19.6.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
19.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Sinikalliontie 7 02630, ESPOO

Lisätietoja antaa
Roosa Lönnqvist +358 50 421 0255

Taloushallinnon asiantuntija

Työtehtävän kuvaus Työsopimuksen tyyppi: vakituinen ja kokoaikainen
Sijainti: Sinikalliontie 7, 02630 Espoo
Haku-DL: Sunnuntai 19.6.2022

Helsingin Revisor etsii nyt kasvavaan joukkoonsa taloushallinnon asiantuntijaa / kirjanpitäjää. Voit olla jo alalla pidempään toiminut asiantuntija tai vasta urasi alkutaipaleella, odotamme kuitenkin kykyä laatia tilinpäätöksiä itsenäisesti. Tärkeintä on mielenkiintosi taloushallinnon tehtäviä kohtaan sekä pitkäjänteinen halusi kehittää omaa osaamistasi alan asiantuntijana ja yritysten kumppanina.

Helsingin Revisorin asiakaskunta koostuu kaikenkokoisista yrityksistä erilaisilla toimialoilla ja yrityksen palvelutarjonta räätälöidään kuhunkin tilanteeseen sopivaksi. Roolissasi taloushallinnon asiantuntijana saat vastuullesi omat asiakkuudet, joita tuet päivittäisessä arjessa taloushallinnon kumppanina. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakasyritysten kirjanpito, palkanlaskenta ja tilinpäätökset. Asiakkaiden erilaisten tarpeiden kautta voit myös päästä tarjoamaan asiantuntijuuttasi mm. verosuunnittelussa ja yrityskauppoihin liittyvissä tilanteissa.

Tehtävässä menestyt, mikäli nautit monipuolisen asiakastyön tarjoamasta vaihtelusta työtehtäviin ja haluat oppia jatkuvasti uutta. Roolissa saat vastata itsenäisesti omista asiakkaista, mutta kokenut tiimi on alati tukenasi ratkaisemassa ongelmatilanteita. Taloushallinnon osaamisesi lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta, kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, laaja-alaista IT-osaamista sekä paineensietokykyä.

Helsingin Revisor tarjoaa sinulle:
-Tilaisuuden päästä kehittymään monipuolisena taloushallintoalan ammattilaisena erilaisten asiakkuuksien parissa
-Mahdollisuuden kasvattaa omaa roolia ja vastuuta
-Kokeneen ja ammattitaitoisen yhteisön tuen, joka tukee sinua onnistumaan ja kehittymään
-Modernit työskentelytilat, työvälineet ja ohjelmistot, sekä oman työhuoneen -Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, kuntosali ja lounasravintola samassa rakennuksessa.

Sinulta odotamme:
-Korkeakoulututkintoa, esimerkiksi laskentatoimen tai taloushallinnon opinnoista
-Aikaisempaa työkokemusta taloushallinnon tehtävistä
-Kykyä laatia tilinpäätöksiä itsenäisesti
-Itsenäistä ongelmanratkaisukykyä ja oma-aloitteisuutta
-Asiakaspalveluhenkistä asennetta ja vuorovaikutustaitoja
-Hyvää osaamista taulukkolaskentaohjelman käytössä sekä halua kehittää omia IT-taitoja.
-Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi arvostamme:
-Aikaisempaa kokemusta pilvipohjaisen taloushallintojärjestelmän käytöstä ja kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä nopeasti
-Laaja-alaista IT-osaamista

Aloitus tehtävässä on tilanteestasi riippuen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään elo-syyskuun aikana 2022. Kiinnostuitko? Lähetä ansioluettelosi sekä motivaatiokirjeesi PDF-muodossa viimeistään 19.6.2022 aTalentin hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://emp.jobylon.com/applications/jobs/136125/create/ . Kerrothan hakudokumenteissasi myös palkkatoiveesi ja aikaisimman mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan että käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä - toimithan nopeasti!

Tässä tehtävässä työllistyt suoraan asiakasyrityksemme Helsingin Revisorin palvelukseen. Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa: https://helsinginrevisor.fi/. Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa Rekrytointipäällikkö Roosa Lönnqvist (+358 50 421 0255, roosa.lonnqvist(at)atalent.fi).

Helsingin Revisor on taloushallinnon palveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka on toiminut alalla jo reilusti yli 30 vuotta. Kirjanpitotyön ohella Helsingin Revisorin asiantuntijat toimivat neuvonantajina asiakkaita liiketoiminnan kehittämisessä ja verosuunnittelussa. Helsingin Revisor Oy:n tavoitteena on olla asiakkaittensa tärkein kumppani, joka auttaa ja neuvoo tilanteessa kuin tilanteessa.
Www

Jaa ilmoitus