Opiskelijatöihin.fi

HR Mentor Oy

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Sopimuksen mukaan

Haku päättyy
30.6.2022

Työpaikan lähiosoite
Pielisentie 10 81700, Lieksa

Lisätietoja antaa
Mervi Okkonen/050 555 9128

Sähkötyönjohtaja

Työtehtävän kuvaus Lieksan Sähkö Oy on kokenut ja pitkään toiminut sähköurakoitsija ensimmäisen kohteen ollessa Enso-Gutzeit Oy vuonna 1981. Meiltä löytyy ammattitaitoinen henkilökunta aina valmiina palvelemaan niin yksityisiä kuluttajia kuin teollisuuttakin täyden palvelun periaatteella. Hoidamme luotettavasti ja nopeasti projektisuunnittelun, neuvonnan ja asennukset.

Lisäksi paikkakunnan kattavin sähkötarvikemyymälä pitää huolen siitä, että rakentajilla, saneeraajilla ja pientarvikkeiden ostajilla on aina tarvitsemansa tarvikkeet saatavilla. Myymme ja asennamme myös lämmittimiä, kiukaita, vedenlämmittimiä, asennusvalaisimia, lamppuja, paristoja, jatkojohtoja, kaapeleita, asennustarvikkeita yms.

Haemme SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Monialayrityksen palveluksessa työtehtävät ovat moninaiset, vaihtelevat ja siten mielenkiintoiset. Työtehtäviisi kuuluvat mm. sähköasennustöiden vastaanotto asiakkailta, työn johtaminen, tarviketilaukset, tarjouslaskenta sekä järjestelmien käyttöönotot ja -mittaukset.

Odotamme tehtävään soveltuvaa sähköinsinöörin tai -teknikon koulutusta ja työkokemusta sähkösuunnitelmien tekemisestä CAD-ohjelmilla.

Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyökykyinen. Toimit oma-aloitteisesti ja joustavasti. Sinut tunnetaan hyvän asenteen omaavana tunnollisena työntekijänä, joka haluaa kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja ma-pe päivätyön sekä asiantuntevan henkilökunnan tuen. Lisäksi meillä on hyvät työsuhde-edut.

Hakuprosessi: Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä HR Mentor Oy:n kanssa. HR Mentor Oy hoitaa hakuprosessin ensimmäisen vaiheen eli työhakemusten käsittelyn sekä ensimmäisen haastattelukierroksen. Tämän jälkeen Lieksan Sähkö Oy hoitaa jatkohaastattelut ennen lopullista työntekijävalintaa. Vakituinen työsuhde tulee suoraan Lieksan Sähkö Oy:n palkkalistoille, ja työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 30.6.2022 mennessä rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.hrmentor.fi

Lisätietoja:

Tehtävään liittyen tj Erkki Valjus/Lieksan Sähkö Oy, puh. 040 847 4371, erkki.valjus@yks.fi

Hakuprosessiin liittyen HR Mentor Oy/Mervi Okkonen puh. 050 555 9128, mervi.okkonen@hrmentor.fi
Www

https://ats.talentadore.com/apply/sahkotyonjohtaja/8KebwD

Jaa ilmoitus