Opiskelijatöihin.fi

Aikawa Fiber Technologies Oy

HUOM!
Ilmoituksen haku on päättynyt 13.8.2022

Työn luonne
Kokoaikatyö

Työn kesto
Yli 12 kk

Työ alkaa
Sopimuksen mukaan

Palkkaus
Teknologiateollisuuden TES: n mukaan

Haku päättyy
13.8.2022

Työpaikan lähiosoite
Kiertotie 27 78201, Varkaus

Lisätietoja antaa
Kari Ikäheimonen, p. 020 7429 240

Tuotesuunnittelija

Työtehtävän kuvaus Toimit AFT: n varaosatoimitusten parissa tuotesuunnittelutiimissä suunnittelijana ja vastaat varaosatoimitusten teknisen suunnittelun toteutuksesta. Työskentelet tilaus-toimitusketjun alkupäässä ja annat teknistä tukea asiakaspalvelu- ja valmistustiimeille. Toteutat tuotteiden valmistamiseen tarvittavan mitoituksen ja teknisen suunnittelun sekä kuvien piirtämisen. Osallistut roolissasi aktiivisesti tilaus-toimitusketjun kehittämiseen ja tarvittaessa myös muihin kehitysprojekteihin.
Sinulla tehtävään soveltuva on insinöörin tai amk-insinöörin koulutustausta ja mielellään jo vähän kokemusta kone- tai laitesuunnittelusta. Jos sinulla on kokemusta paperiteollisuudesta, se on vain eduksi. Hallitset Inventorin tai jonkin muun 3D –suunnitteluohjelman käytön ja sinulla hyvät ATK-valmiudet. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn mutta toimit tiiviinä osana muuta osastoa. Kykenet kommunikoimaan, tarvittaessa myös englannin kielellä. Pystyt työskentelemään joustavasti ja sinulla on valmius matkusteluun tarvittaessa.

Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmistaa ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsitte¬lyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon. Olemme osa globaalia AFT: tä, jolla on valmistusyksiköt Suomen lisäksi Kanadassa, Etelä-Koreassa, Brasiliassa ja Kiinas¬sa sekä myynnin edustus kaikkialla maailmassa. AFT: n omistaa japanilainen Aikawa Iron Works, joka on erikoistunut paperin- ja sellunvalmistuksessa tarvittavien laitteiden valmistamiseen.
Www

http://aft-global.com

Jaa ilmoitus